@pinaraltug_atacan

Pinar Altug Atacan

Turkey
Su, yeni yıl için bana kendi elleriyle kupa tasarlamak istedi. Aklımıza hemen, renk alternatifleri ve birçok yüzeyde kalıcılığıyla Sharpie Fine kalemler geldi.
Sharpie, sağlık ve güvenlik testlerinden geçmiş dolayısıyla sağlığa zararlı madde içermez. Bu sayede, kızım çizimlerini yaparken benim de için çok rahat.
Siz de Su gibi sevdiklerinize özel hediyelerinizi kendiniz yaratmak isterseniz ya da evde kişisel tasarımlarınız için kullanmak isterseniz Sharpie Özel Yılbaşı Paketi harika bir alternatif olacaktır.
@Sharpieworldwide #sharpie #İşbirliği

Su, yeni yıl için bana kendi elleriyle kupa tasarlamak istedi. Aklımıza hemen, renk alternatifleri ve birçok yüzeyde kalıcılığıyla Sharpie Fine kalemler geldi. Sharpie, sağlık ve güvenlik testlerinden geçmiş dolayısıyla sağlığa zararlı madde içermez. Bu sayede, kızım çizimlerini yaparken benim de için çok rahat. Siz de Su gibi sevdiklerinize özel hediyelerinizi kendiniz yaratmak isterseniz ya da evde kişisel tasarımlarınız için kullanmak isterseniz Sharpie Özel Yılbaşı Paketi harika bir alternatif olacaktır. @Sharpieworldwide #sharpie #İşbirliği

December 25, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com