@peab_ab

Peab

Unknown
class="content__text"
 Inre hamnen i Norrköping är ett stadsutvecklingsprojekt i flera etapper. Området är beläget direkt vid Motala ström nära city, resecentrum, promenaderna och den framtida stadsparken Johannisborg. Den nya stadsdelen ska bestå av en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål. Badplatser, småbåtshamn och kanaler kommer att sträcka sig in i området.

– Vi är glada och stolta över att få vara med i utvecklingen av Inre hamnen. Det känns extra roligt att mina kollegor på Gamla Varvet 2 är så nära. Det kan vi dra nytta av! Fredrik Ernvin, platschef på Peab.

 #inrehamnen #norrköping #stadsutveckling #samhällsbyggande

class="content__text" Inre hamnen i Norrköping är ett stadsutvecklingsprojekt i flera etapper. Området är beläget direkt vid Motala ström nära city, resecentrum, promenaderna och den framtida stadsparken Johannisborg. Den nya stadsdelen ska bestå av en blandning av bostäder, arbetsplatser och besöksmål. Badplatser, småbåtshamn och kanaler kommer att sträcka sig in i området. – Vi är glada och stolta över att få vara med i utvecklingen av Inre hamnen. Det känns extra roligt att mina kollegor på Gamla Varvet 2 är så nära. Det kan vi dra nytta av! Fredrik Ernvin, platschef på Peab. #inrehamnen #norrköping #stadsutveckling #samhällsbyggande

October 09, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com