@peab_ab

Peab

Unknown
class="content__text"
 Sedan lördag natt klockan 02:00 har Peab arbetat hårt med jordskredet på E6:an i Stenungssund. Vårt huvudsakliga fokus har varit på trafikhantering: avstängningar, omskyltningar och förberedelser av den nya omledningsvägen som kommer att användas medan E6:an är tillfälligt avstängd. Vi har även bistått räddningstjänsten och geoteknikerna, och hjälpt dem med allt de behövt.

Vi uppmanar vänligen alla att planera sina resor i god tid, överväga alternativa vägar och visa respekt för Peabs personal och de trafikarrangemang vi har satt upp.

Ett stort tack till alla som trädde fram under helgen och gjorde detta möjligt. Er hängivenhet och hårda arbete har inte gått obemärkt förbi! 

 #trafikverket #peab #nordenssamhällsbyggare

class="content__text" Sedan lördag natt klockan 02:00 har Peab arbetat hårt med jordskredet på E6:an i Stenungssund. Vårt huvudsakliga fokus har varit på trafikhantering: avstängningar, omskyltningar och förberedelser av den nya omledningsvägen som kommer att användas medan E6:an är tillfälligt avstängd. Vi har även bistått räddningstjänsten och geoteknikerna, och hjälpt dem med allt de behövt. Vi uppmanar vänligen alla att planera sina resor i god tid, överväga alternativa vägar och visa respekt för Peabs personal och de trafikarrangemang vi har satt upp. Ett stort tack till alla som trädde fram under helgen och gjorde detta möjligt. Er hängivenhet och hårda arbete har inte gått obemärkt förbi! #trafikverket #peab #nordenssamhällsbyggare

October 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com