@oles_timofeev

Олесь Тимофєєв

Unknown
class="content__text"
 24 Лютого, коли почалась війна…
⠀
Люди не думали про те, щоб купити онлайн-курс. Так само, як і не думали через місяць після того…
⠀
В такі моменти пріорітети сильно міняються. Ми всі на собі це відчули.
⠀
І нам, як бізнесу, також проходити цей етап було досить складно. Як і кожній компанії… Яка будувала якісь плани, а потім різко мала все змінити.
⠀
І от я бачив, як інші навчальні проекти щось “видумували” і “викручували”, щоб заробити гроші, але розумів… Що це все не те.
⠀
Для мене були 2 причини таких висновків:
⠀
1. Продавати і “тиснути” на потенційного клієнта знижкою в момент, коли йому треба думати про безпеку та забезпечення своєї родини мені здавалось неетичним.
 2. І в цілом, маючи такий ресурс, можливо бути набагато кориснішим.
⠀
Розуміючи це, ми ще тоді, на початку війни, прийняли рішення зробити наше навчання безкоштовним. Є люди які втратили роботу, бізнес, житло… Нажаль, є і ті, хто втратив близьких чи рідних :(
⠀
Ми розуміли, що зараз, як ніколи. Українцям потрібна підтримка і нові рішення. Можливість швидко навчитись чомусь новому та почати знову працювати. Знову заробляти. Підтримувати свою сім’ю. Сплачувати податки.
⠀
Ми розуміли, що такою ініціативою, так… ми не заробимо в моменті… Але точно змінимо життя тисяч людей на краще, а також допоможемо державі, тому що ми впевнені, що…
⠀
Якщо завдяки нашим знанням Ви почнете знову (або більше, ніж раніше) заробляти, Ви точно не залишитесь осторонь та будете допомагати державі. Не тільки тому, що ми просили це робити, та робимо самі. А тому, що Ви самі відчуваєте в цьому потребу.
⠀
І це дало якийсь шалений резонанс, якого ми навіть самі не очікували. Тоді, 368 тисяч чоловік відправили нам запит на безкоштовний доступ. Наша платформа ніколи ще не мала таких навантажень в один момент часу, були періоди коли вона не працювала… Але і це ми також налаштували.
⠀
А знаєте, що сталось в результаті?
⠀
Тисячі повідомлень зі словами подяки та щасливі люди, які перейшли в свої діджитальні професії. Деякі люди навіть підходили до мене особисто та дякували за цю можливість, яка допомогла їм чи рідним. Ця ініціатива змінила життя тисяч українців на краще і підтримує нашу державу.
⠀
І от…
⠀
Продовження в каруселі

class="content__text" 24 Лютого, коли почалась війна… ⠀ Люди не думали про те, щоб купити онлайн-курс. Так само, як і не думали через місяць після того… ⠀ В такі моменти пріорітети сильно міняються. Ми всі на собі це відчули. ⠀ І нам, як бізнесу, також проходити цей етап було досить складно. Як і кожній компанії… Яка будувала якісь плани, а потім різко мала все змінити. ⠀ І от я бачив, як інші навчальні проекти щось “видумували” і “викручували”, щоб заробити гроші, але розумів… Що це все не те. ⠀ Для мене були 2 причини таких висновків: ⠀ 1. Продавати і “тиснути” на потенційного клієнта знижкою в момент, коли йому треба думати про безпеку та забезпечення своєї родини мені здавалось неетичним. 2. І в цілом, маючи такий ресурс, можливо бути набагато кориснішим. ⠀ Розуміючи це, ми ще тоді, на початку війни, прийняли рішення зробити наше навчання безкоштовним. Є люди які втратили роботу, бізнес, житло… Нажаль, є і ті, хто втратив близьких чи рідних :( ⠀ Ми розуміли, що зараз, як ніколи. Українцям потрібна підтримка і нові рішення. Можливість швидко навчитись чомусь новому та почати знову працювати. Знову заробляти. Підтримувати свою сім’ю. Сплачувати податки. ⠀ Ми розуміли, що такою ініціативою, так… ми не заробимо в моменті… Але точно змінимо життя тисяч людей на краще, а також допоможемо державі, тому що ми впевнені, що… ⠀ Якщо завдяки нашим знанням Ви почнете знову (або більше, ніж раніше) заробляти, Ви точно не залишитесь осторонь та будете допомагати державі. Не тільки тому, що ми просили це робити, та робимо самі. А тому, що Ви самі відчуваєте в цьому потребу. ⠀ І це дало якийсь шалений резонанс, якого ми навіть самі не очікували. Тоді, 368 тисяч чоловік відправили нам запит на безкоштовний доступ. Наша платформа ніколи ще не мала таких навантажень в один момент часу, були періоди коли вона не працювала… Але і це ми також налаштували. ⠀ А знаєте, що сталось в результаті? ⠀ Тисячі повідомлень зі словами подяки та щасливі люди, які перейшли в свої діджитальні професії. Деякі люди навіть підходили до мене особисто та дякували за цю можливість, яка допомогла їм чи рідним. Ця ініціатива змінила життя тисяч українців на краще і підтримує нашу державу. ⠀ І от… ⠀ Продовження в каруселі

December 16, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com