@oles_timofeev

Олесь Тимофєєв

Unknown
class="content__text"
  Доброго вечора, ми з України! 💛💙
⠀
Зараз всім дуже не просто і наша країна знаходиться в стані війни проти загарбницького окупанта.
⠀
Жахіття, яке відбувається сьогодні назавжди увійде в історію та викарбовує ненависть до тих, хто це робив і до тих, хто мовчав. І ми вже точно цього ніколи не забудемо! І ніколи не пробачимо!
⠀
В цей час нам важливо бути разом і робити кожному свою роботу, заради підтримки нашої держави та своїх близьких. Я на 100% згідний з тим, що усіма можливими і не можливими способами ми маємо праювати. Заробляти, сплачувати податки, намагатись втримати робочі місця, підтримувати економіку країни і допомогати нашії країні!
⠀
Зрозуміло, що у багатьох з вас зупинилась робота чи бізнес (ми не виключення), але ми маємо шукати варіанти як наразі адаптуватись та не стояти на місці. На щастя, сьогодні в нас є інтернет, а це означає, що ми можемо працювати на західні компанії чи фрілансити на весь світ. З любого куточка нашої неньки.
⠀
Розумічи це…
⠀
Ми з @alexriabikin7 прийняли рішення відкрити доступ до всіх наших професійних онлайн курсів для всіх уркїнців та українок безкоштовно.
⠀
Десятки програм навчання діджитальним профессіям, таким як інтернет-маркетолог, смм, дизайн та інші вже доступні. До кожного курсу буде йти подарунком программа по вивченну базової англійської мови.
⠀
Як отриматв доступ? Переходьте за посисланням в шапці мого профілю, пройдіть 3 прості кроки і почанайте навчання! Заробляти, та допомогати нашій країні! Пошерьте цей пост з тими, кому це зараз особливо важливо!
⠀
Обійняв, Слава Україні! #GeniusSpace #НавчанняДляУкраїнців #НавчайсяБезкоштовно

class="content__text" Доброго вечора, ми з України! 💛💙 ⠀ Зараз всім дуже не просто і наша країна знаходиться в стані війни проти загарбницького окупанта. ⠀ Жахіття, яке відбувається сьогодні назавжди увійде в історію та викарбовує ненависть до тих, хто це робив і до тих, хто мовчав. І ми вже точно цього ніколи не забудемо! І ніколи не пробачимо! ⠀ В цей час нам важливо бути разом і робити кожному свою роботу, заради підтримки нашої держави та своїх близьких. Я на 100% згідний з тим, що усіма можливими і не можливими способами ми маємо праювати. Заробляти, сплачувати податки, намагатись втримати робочі місця, підтримувати економіку країни і допомогати нашії країні! ⠀ Зрозуміло, що у багатьох з вас зупинилась робота чи бізнес (ми не виключення), але ми маємо шукати варіанти як наразі адаптуватись та не стояти на місці. На щастя, сьогодні в нас є інтернет, а це означає, що ми можемо працювати на західні компанії чи фрілансити на весь світ. З любого куточка нашої неньки. ⠀ Розумічи це… ⠀ Ми з @alexriabikin7 прийняли рішення відкрити доступ до всіх наших професійних онлайн курсів для всіх уркїнців та українок безкоштовно. ⠀ Десятки програм навчання діджитальним профессіям, таким як інтернет-маркетолог, смм, дизайн та інші вже доступні. До кожного курсу буде йти подарунком программа по вивченну базової англійської мови. ⠀ Як отриматв доступ? Переходьте за посисланням в шапці мого профілю, пройдіть 3 прості кроки і почанайте навчання! Заробляти, та допомогати нашій країні! Пошерьте цей пост з тими, кому це зараз особливо важливо! ⠀ Обійняв, Слава Україні! #GeniusSpace #НавчанняДляУкраїнців #НавчайсяБезкоштовно

April 16, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com