Een toespraak van de Russische president Poetin in een stadion in Moskou, die op tv werd uitgezonden is om onduidelijk redenen plotseling afgebroken. In plaats daarvan werden even patriottische liederen uitgezonden. Aanvankelijk leek het alsof Poetin niet meer in beeld werd gebracht, maar inmiddels heeft de Russische tv gezegd dat er sprake was van technische problemen en heeft de zender de rest van de speech van de Russische president laten zien.

De bijeenkomst in het Loezjniki-stadion was bedoeld om de annexatie van de Krim in 2014 te herdenken. Tienduizenden aanwezigen zwaaiden met vlaggen met de letter Z, het symbool voor pro-Russisch nationalisme sinds de invasie in Oekraïne. Volgens de politie waren zo'n 200.000 mensen afgekomen op het evenement, zowel binnen als buiten het stadion.

 #nos #speech #Poetin #storing

Een toespraak van de Russische president Poetin in een stadion in Moskou, die op tv werd uitgezonden is om onduidelijk redenen plotseling afgebroken. In plaats daarvan werden even patriottische liederen uitgezonden. Aanvankelijk leek het alsof Poetin niet meer in beeld werd gebracht, maar inmiddels heeft de Russische tv gezegd dat er sprake was van technische problemen en heeft de zender de rest van de speech van de Russische president laten zien. De bijeenkomst in het Loezjniki-stadion was bedoeld om de annexatie van de Krim in 2014 te herdenken. Tienduizenden aanwezigen zwaaiden met vlaggen met de letter Z, het symbool voor pro-Russisch nationalisme sinds de invasie in Oekraïne. Volgens de politie waren zo'n 200.000 mensen afgekomen op het evenement, zowel binnen als buiten het stadion. #nos #speech #Poetin #storing

March 18, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com