@ninagaspari

NINA | urednica podcasta

Unknown
class="content__text"
 Dobrodošli v studio podcasta #lovimravnotezje 💫

Skoraj 12 let je od dneva, ko sem prestašena vstopila na enoto Ajpes in odprla svoje podjetje. Takrat se je imenovalo Provokativ. 

Prepričana sem bila, da bo podjetniška pot kratka. Začasna. Da bom v enem tednu našla “varno” službo, ki mi bo zagotavljala “udobno” življenje.

Več kot desetletje kasneje sem še vedno na podjetniški poti. Občutek imam, da se je spremenilo vse drugo kot to, da bi tisti občutek “varnosti” še želela iskati.

V tem času sem našla svojo varnost, udobje, vzpone in padce … predvsem pa sebe. Našla sem svoj glas in to dobesedno.

In našla sem še prostor, ki mi bo omogočal ustvarjanje novih vsebin za vas.

Dobrodošli torej v studiu podcasta Lovim ravnotežje in hvala, ker ste najboljše občinstvo na svetu ❤️

class="content__text" Dobrodošli v studio podcasta #lovimravnotezje 💫 Skoraj 12 let je od dneva, ko sem prestašena vstopila na enoto Ajpes in odprla svoje podjetje. Takrat se je imenovalo Provokativ. Prepričana sem bila, da bo podjetniška pot kratka. Začasna. Da bom v enem tednu našla “varno” službo, ki mi bo zagotavljala “udobno” življenje. Več kot desetletje kasneje sem še vedno na podjetniški poti. Občutek imam, da se je spremenilo vse drugo kot to, da bi tisti občutek “varnosti” še želela iskati. V tem času sem našla svojo varnost, udobje, vzpone in padce … predvsem pa sebe. Našla sem svoj glas in to dobesedno. In našla sem še prostor, ki mi bo omogočal ustvarjanje novih vsebin za vas. Dobrodošli torej v studiu podcasta Lovim ravnotežje in hvala, ker ste najboljše občinstvo na svetu ❤️

February 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com