@ninagaspari

NINA | urednica podcasta

Unknown
class="content__text"
 V 156. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim @andrazstalec , soustanovitelja in direktorja digitalne agencije @red_orbit .

Z Andražem v epizodi govoriva o njegovi poti, kako se je skozi čas spreminjal njegov stil vodenja ekipe, kaj je vplivalo na te spremembe, kako se je podjetje prilagajalo novim razmeram na trgu in kako je v svoj slog vodenja vključeval intuicijo.

Drugi del pogovora sva namenila prepletanju čustvene in umetne inteligence, o kateri še posebej v zadnjem času veliko beremo. 

Andraž v pogovoru na zelo enostaven način razloži, kaj je umetna inteligenca, kakšne so njene prednosti in pasti, kaj je dobro da ve vsak uporabnik orodij kot sta računalnik in pametni mobilni telefon ter interneta in kako lahko umetno inteligenco uporabnimo v vsakdanjem življenju.

Epizoda te že čaka na vseh podcast mobilnih aplikacijah in povezavi v BIO ❤️

 #lovimravnotezje

class="content__text" V 156. epizodi podcasta Lovim ravnotežje gostim @andrazstalec , soustanovitelja in direktorja digitalne agencije @red_orbit . Z Andražem v epizodi govoriva o njegovi poti, kako se je skozi čas spreminjal njegov stil vodenja ekipe, kaj je vplivalo na te spremembe, kako se je podjetje prilagajalo novim razmeram na trgu in kako je v svoj slog vodenja vključeval intuicijo. Drugi del pogovora sva namenila prepletanju čustvene in umetne inteligence, o kateri še posebej v zadnjem času veliko beremo. Andraž v pogovoru na zelo enostaven način razloži, kaj je umetna inteligenca, kakšne so njene prednosti in pasti, kaj je dobro da ve vsak uporabnik orodij kot sta računalnik in pametni mobilni telefon ter interneta in kako lahko umetno inteligenco uporabnimo v vsakdanjem življenju. Epizoda te že čaka na vseh podcast mobilnih aplikacijah in povezavi v BIO ❤️ #lovimravnotezje

February 09, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com