@nathanielkowalsk_y

Nathaniel Kowalsky

Unknown
class="content__text"
 Reguli de shopping care îți vor ajuta să ai un shopping rațional

✅ Întodeauna întocmește lista cu ce ai nevoie să cumperi, analizează garderoba ta înainte de shopping și cumpără doar ceea de ce ai nevoie.

✅ Urmărește reducerile și cumpără atunci cînd prinzi oferte speciale, cunoscînd cum se formează prețul unei haine și care este adaosul comercial, mai ales la branduri de lux, cel mai avantajos este să cumperi la reduceri.

✅ Organizează din timp traseul pentru shopping, întocmește lista cu locațiile la care vei merge la shopping și vizitează-le pe rînd după accesibilitate. 

✅ Atunci cînd cumpărați o piesă vestimentară, gîndiți-vă foarte bine cu ce o veți asorta, dacă aveți minim 4 outfituri formate, atunci e o achiziție bună. 

✅ Întodeauna citește eticheta de pe haine despre compoziția stofei, optează pentru stofe naturale. 

Mai multe sfaturi vei găsi în Ghidul meu de shopping, link-ul este în Bio

class="content__text" Reguli de shopping care îți vor ajuta să ai un shopping rațional ✅ Întodeauna întocmește lista cu ce ai nevoie să cumperi, analizează garderoba ta înainte de shopping și cumpără doar ceea de ce ai nevoie. ✅ Urmărește reducerile și cumpără atunci cînd prinzi oferte speciale, cunoscînd cum se formează prețul unei haine și care este adaosul comercial, mai ales la branduri de lux, cel mai avantajos este să cumperi la reduceri. ✅ Organizează din timp traseul pentru shopping, întocmește lista cu locațiile la care vei merge la shopping și vizitează-le pe rînd după accesibilitate. ✅ Atunci cînd cumpărați o piesă vestimentară, gîndiți-vă foarte bine cu ce o veți asorta, dacă aveți minim 4 outfituri formate, atunci e o achiziție bună. ✅ Întodeauna citește eticheta de pe haine despre compoziția stofei, optează pentru stofe naturale. Mai multe sfaturi vei găsi în Ghidul meu de shopping, link-ul este în Bio

May 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com