@nathanielkowalsk_y

Nathaniel Kowalsky

Unknown
class="content__text"
 ✖️Off-White a fost fondat în 2013 de către Virgil Abloh, cunoscut ca și director creativ al brandului Louis Vuitton.
⠀
Virgil a învățat a coase de la mama sa, a finalizat studiile în Inginerie Civilă și mai tîrziu în Arhitectură, domeniul care l-a apropiat de modă.
⠀
Prima Colecție Off-White a fost inspirată de arhitectura casei plutitoare din sticlă, creată de Ludwig Mies van de Rohe, dar și a avut influențe baroc al artistului Caravaggio și s-a inspirat de la studioul de design German - Bauhaus.
⠀
Caracteristic Brandului Off-White este utilizarea Ghilimelelor ca simbol al detașării de normele sociale, de asemenea, utilizarea a cable-tie, a literelor majuscule și a benzii de baricadă. Prima sa colecție feminină a prezentat-o la Paris în 2014 și a fost selectat printre finaliștii premiului LVMH, dar nu a trecut în final.
⠀
La sfîrșitul anului 2018, Off-White depășește Gucci după vînzări, devenind cel mai întrebat brand la moment.
⠀
Virgil este cunoscut și ca DJ avînd prestații în cadrul festivalului TommorowLand, de asemenea ca artist avînd cîteva art performance-uri în colaborare cu artistul japonez Takashi Murakami, lucrările cărora au fost expuse internațional.
⠀
De asemenea, Virgil în colaborare cu IKEA a creat cîteva piese pentru casă în stil minimalist și modern.
⠀
Una dintre valorile lui Virgil a fost să schimbă doar 3% din designul inițial, din acest motiv, deseori era acuzat de plagiat.
⠀
Chiar și design-ul logo-ului Off-White a fost inspirat de la Ben Kelly care a popularizat această grafică în anii 1980.
⠀
Denumirea Off-White Abloh a descris-o ca fiind spațiul gri dintre negru și alb.
⠀
Istoria cărui brand dorești să o cunoști? Scrie în comentarii 🖍️

class="content__text" ✖️Off-White a fost fondat în 2013 de către Virgil Abloh, cunoscut ca și director creativ al brandului Louis Vuitton. ⠀ Virgil a învățat a coase de la mama sa, a finalizat studiile în Inginerie Civilă și mai tîrziu în Arhitectură, domeniul care l-a apropiat de modă. ⠀ Prima Colecție Off-White a fost inspirată de arhitectura casei plutitoare din sticlă, creată de Ludwig Mies van de Rohe, dar și a avut influențe baroc al artistului Caravaggio și s-a inspirat de la studioul de design German - Bauhaus. ⠀ Caracteristic Brandului Off-White este utilizarea Ghilimelelor ca simbol al detașării de normele sociale, de asemenea, utilizarea a cable-tie, a literelor majuscule și a benzii de baricadă. Prima sa colecție feminină a prezentat-o la Paris în 2014 și a fost selectat printre finaliștii premiului LVMH, dar nu a trecut în final. ⠀ La sfîrșitul anului 2018, Off-White depășește Gucci după vînzări, devenind cel mai întrebat brand la moment. ⠀ Virgil este cunoscut și ca DJ avînd prestații în cadrul festivalului TommorowLand, de asemenea ca artist avînd cîteva art performance-uri în colaborare cu artistul japonez Takashi Murakami, lucrările cărora au fost expuse internațional. ⠀ De asemenea, Virgil în colaborare cu IKEA a creat cîteva piese pentru casă în stil minimalist și modern. ⠀ Una dintre valorile lui Virgil a fost să schimbă doar 3% din designul inițial, din acest motiv, deseori era acuzat de plagiat. ⠀ Chiar și design-ul logo-ului Off-White a fost inspirat de la Ben Kelly care a popularizat această grafică în anii 1980. ⠀ Denumirea Off-White Abloh a descris-o ca fiind spațiul gri dintre negru și alb. ⠀ Istoria cărui brand dorești să o cunoști? Scrie în comentarii 🖍️

April 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com