@nataliya_ran

Наталія Ран • Coral Club 🇺🇦

Unknown
class="content__text"
 МІЙ ДОМАШНІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ З ГОЛІВУДУ🔥

@ranline_diet 

КОСМЕТИКА елітна антіейдж 25+ (омолоджуюча)- працює з самими глибокими шарами шкіри

Зупиняє старіння шкіри в будь-якому віці!!!
Ви представите своїй шкірі - кращий інноваційний спосіб як її захистити і оживити 

🔘 СКРАБ PRIVILAGE ( 1850 грн) 
 - поєднує в собі 3 взаємодії: скраба, пілінга і маски - один продукт, а фактично - це 3 баночки, мультифункціональний🔥

До складу ароматного кавового скарбу крім екстракту та олії кави входять подрібнені зерна кави і шкаралупа волоського горіха, які м’яко відлущують і видаляють омертвілі клітини, пом’якшують загрубілі ділянки, акуратно полірують шкіру.

🔘 Сироватка для обличчя та шиї ( 2405 грн) - дає обличчю миттєвий ліфтинг, розроблена для сяяння та здоров’я вашої шкіри на клітинному рівні. Нерівні тон і текстура, ознаки старіння та втоми – основні напрямки дії інноваційної сироватки. 

🔘 Молочко очищуюче ( 1295 грн) - ЗРАНКУ: очистить, зволожить, освіжить, прибере набряклість, підготує до макіяжу. Ввечері – відкриє пори, глибоко очистить, видалить макіяж, жир, наслідки впливу навколишнього середовища, зволожить і заспокоїть втомлену шкіру.

🔘 Крем для обличчя ( 1850 грн ) - шкіра насичена та дихаюча протягом дня, наповнена потужним комплексом натуральних компонентів

🔘 Крем для шкіри навколо очей відновлюючий з екстрактом ( 2220грн )

Відновлюючий крем для повік допомагає боротися з віковими ознаками тендітної шкіри навколо очей, яка зазнає шкідливого впливу навколишнього середовища. Дія відновлюючого крему спрямована на усунення темних кіл, набряклості та в’ялості. Результат: помітно розгладжені зморшки, яскравий і сяючий погляд. 

Для консультації - звертайся у дірект✅

class="content__text" МІЙ ДОМАШНІЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ДОГЛЯД ЗА ОБЛИЧЧЯМ З ГОЛІВУДУ🔥 @ranline_diet КОСМЕТИКА елітна антіейдж 25+ (омолоджуюча)- працює з самими глибокими шарами шкіри Зупиняє старіння шкіри в будь-якому віці!!! Ви представите своїй шкірі - кращий інноваційний спосіб як її захистити і оживити 🔘 СКРАБ PRIVILAGE ( 1850 грн) - поєднує в собі 3 взаємодії: скраба, пілінга і маски - один продукт, а фактично - це 3 баночки, мультифункціональний🔥 До складу ароматного кавового скарбу крім екстракту та олії кави входять подрібнені зерна кави і шкаралупа волоського горіха, які м’яко відлущують і видаляють омертвілі клітини, пом’якшують загрубілі ділянки, акуратно полірують шкіру. 🔘 Сироватка для обличчя та шиї ( 2405 грн) - дає обличчю миттєвий ліфтинг, розроблена для сяяння та здоров’я вашої шкіри на клітинному рівні. Нерівні тон і текстура, ознаки старіння та втоми – основні напрямки дії інноваційної сироватки. 🔘 Молочко очищуюче ( 1295 грн) - ЗРАНКУ: очистить, зволожить, освіжить, прибере набряклість, підготує до макіяжу. Ввечері – відкриє пори, глибоко очистить, видалить макіяж, жир, наслідки впливу навколишнього середовища, зволожить і заспокоїть втомлену шкіру. 🔘 Крем для обличчя ( 1850 грн ) - шкіра насичена та дихаюча протягом дня, наповнена потужним комплексом натуральних компонентів 🔘 Крем для шкіри навколо очей відновлюючий з екстрактом ( 2220грн ) Відновлюючий крем для повік допомагає боротися з віковими ознаками тендітної шкіри навколо очей, яка зазнає шкідливого впливу навколишнього середовища. Дія відновлюючого крему спрямована на усунення темних кіл, набряклості та в’ялості. Результат: помітно розгладжені зморшки, яскравий і сяючий погляд. Для консультації - звертайся у дірект✅

February 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com