@n.stadnyk

Nastya Stadnyk-Rabiyevska

Ukraine

 Україна - пахне домівкою і смачним хлібчиком🍞

Ви пам’ятаєте, як рік тому я знімалася в ролику від @lvivski.recipes та пекла свій перший хлібчик в житті , та щей з мигдальними пластівцями - ох, це було дуже смачно!
*(хто не дивився цей ролик на YouTube - рекомендую! І настрій піднімете собі , та рецепт дізнаєтеся)

Як вже я говорила, що випікання хлібчика - це щось особливе, щось надто приємне - такі собі спогади дитинства🥹
*я думаю у кожного є спогади, як ви стояли біля своєї бабусі , а вона місила тісто та випікала смачний хлібчик , який Ви потім частували з чайчиком.
Чи не так?

найголовніше те, що з віком ми теж дуже хочемо , щоб у наших діток запах свіжого хліба асоціювався з дитинством, тому ми можемо приготувати хліб вдома , і залучити до цього процесу наше майбутнє покоління. Це буде весело та цікаво - і Ваші дітки точно будуть Вам вдячні.
*не забувайте у тісто дадати наші українські «Львівські дріжджі» - тоді у Вас гарантовано вийде смачно🍞

а Які спогади Вам навіює свіжовипечений хлібчик?

Ваша Анастасія Стадник

Україна - пахне домівкою і смачним хлібчиком🍞 Ви пам’ятаєте, як рік тому я знімалася в ролику від @lvivski.recipes та пекла свій перший хлібчик в житті , та щей з мигдальними пластівцями - ох, це було дуже смачно! *(хто не дивився цей ролик на YouTube - рекомендую! І настрій піднімете собі , та рецепт дізнаєтеся) Як вже я говорила, що випікання хлібчика - це щось особливе, щось надто приємне - такі собі спогади дитинства🥹 *я думаю у кожного є спогади, як ви стояли біля своєї бабусі , а вона місила тісто та випікала смачний хлібчик , який Ви потім частували з чайчиком. Чи не так? найголовніше те, що з віком ми теж дуже хочемо , щоб у наших діток запах свіжого хліба асоціювався з дитинством, тому ми можемо приготувати хліб вдома , і залучити до цього процесу наше майбутнє покоління. Це буде весело та цікаво - і Ваші дітки точно будуть Вам вдячні. *не забувайте у тісто дадати наші українські «Львівські дріжджі» - тоді у Вас гарантовано вийде смачно🍞 а Які спогади Вам навіює свіжовипечений хлібчик? Ваша Анастасія Стадник

August 18, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com