@n.stadnyk

Nastya Stadnyk-Rabiyevska

Ukraine

 коли нашим стосункам було 3 роки - ми майже не розлучилися…
-це був супер важкий період в нашому житті , це були не просто сварки , а щось більше. Дратувало абсолютно все, від дрібниць, до катастрофічної паніки - що це кінець.

я вже була готова залишитися сама з малою дитиною, але в один момент ми просто зрозуміли:
у нас є 2 виходи - або починаємо разом працювати над стосунками, або разом йдемо завершувати наше сімейне життя.

ми почали поступово налагоджувати наш сімейний статут…
пункт номер 1 - я НЕ тільки мама (навіть якщо маленька дитина) - я маю пам’ятати , що я ще ЖІНКА, і приділяти час чоловікові.
Чоловік в свою чергу має розуміти - що мама не кінь - їй ТРЕБА хоть в чомусь допомогати.

+ я вже тоді була не на грудному , і ми могли поїхати вдвох кудись , для того щоб зміцнити стосунки. Просто походити за ручку, посидіти в спокою і подивитися один одному в очі, навіть спокійно попити чай… - це так необхідно , Ви навіть не уявляєте.

адже побут дуже псує стосунки, відбирає романтику - і тільки такі «розгрузочні дні» від роботи і дітей можуть налагодити взаєморозуміння.

*нажаль поки нам це не світить - хоча вже «потрібно»✔️
поки я на ГВ, окремо побути навіть 3 години - не виходить😅

напевно це буде серія постів про стосунки, бо в один всі мої думки неможливо просто вмістити🥺
ДОБРЕ?

Ваша Анастасія Стадник

коли нашим стосункам було 3 роки - ми майже не розлучилися… -це був супер важкий період в нашому житті , це були не просто сварки , а щось більше. Дратувало абсолютно все, від дрібниць, до катастрофічної паніки - що це кінець. я вже була готова залишитися сама з малою дитиною, але в один момент ми просто зрозуміли: у нас є 2 виходи - або починаємо разом працювати над стосунками, або разом йдемо завершувати наше сімейне життя. ми почали поступово налагоджувати наш сімейний статут… пункт номер 1 - я НЕ тільки мама (навіть якщо маленька дитина) - я маю пам’ятати , що я ще ЖІНКА, і приділяти час чоловікові. Чоловік в свою чергу має розуміти - що мама не кінь - їй ТРЕБА хоть в чомусь допомогати. + я вже тоді була не на грудному , і ми могли поїхати вдвох кудись , для того щоб зміцнити стосунки. Просто походити за ручку, посидіти в спокою і подивитися один одному в очі, навіть спокійно попити чай… - це так необхідно , Ви навіть не уявляєте. адже побут дуже псує стосунки, відбирає романтику - і тільки такі «розгрузочні дні» від роботи і дітей можуть налагодити взаєморозуміння. *нажаль поки нам це не світить - хоча вже «потрібно»✔️ поки я на ГВ, окремо побути навіть 3 години - не виходить😅 напевно це буде серія постів про стосунки, бо в один всі мої думки неможливо просто вмістити🥺 ДОБРЕ? Ваша Анастасія Стадник

August 11, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com