@mortenmynster

MORTEN MÜNSTER

Unknown
class="content__text"
 Reklame for @fanta_dk 
Fanta har lige udgivet Fanta Lemon No Sugar og i den forbindelse, har jeg fået mulighed for at udlodde en masse Fantaer til 5 heldige vindere! Via linket i min bio kan du tilmelde dig konkurrencen.

Konkurrencebetingelser: Vinderen bliver trukket 7. februar og kontaktet på mail. Der bliver trukket 5 vindere ved tilfældig udvælgelse. Præmierne er 200 Fanta Lemon No Sugar til en værdi af 3.600 kr. (vejl. udsalgspris ex. Pant). Man skal være 16+ år for at deltage. Hvis vinderen ikke svarer indenfor 24 timer, udvælges en ny. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Instagram.
@fanta_dk #fantanosugar

class="content__text" Reklame for @fanta_dk Fanta har lige udgivet Fanta Lemon No Sugar og i den forbindelse, har jeg fået mulighed for at udlodde en masse Fantaer til 5 heldige vindere! Via linket i min bio kan du tilmelde dig konkurrencen. Konkurrencebetingelser: Vinderen bliver trukket 7. februar og kontaktet på mail. Der bliver trukket 5 vindere ved tilfældig udvælgelse. Præmierne er 200 Fanta Lemon No Sugar til en værdi af 3.600 kr. (vejl. udsalgspris ex. Pant). Man skal være 16+ år for at deltage. Hvis vinderen ikke svarer indenfor 24 timer, udvælges en ny. Denne konkurrence er ikke sponsoreret, støttet, administreret af eller associeret med Instagram. @fanta_dk #fantanosugar

February 05, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com