@monikaerdelyi

Videó: VATTACUKOR! :)

Hungary
Lezárult! A nyertes: @kata5740! Gratulálunk! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! 🥰
.
Felkerült a YouTube csatornánkra a 600. videónk! (lLink a bioban és a sztoriban) Ezt az alkalmat szeretnénk megünnepelni ezzel a nyereményjátékkal! 🥰 Nyerd meg a képen látható "Kedvenceink" ajándékcsomagot!

Ennyit kell tenned:

1. Kövesd az oldalam! Likeold ezt a képet és az utóbbi 3 posztomat.

2. Hívd meg kommentben két barátodat játszani. (Olyanokat kell meghívni, akik még nem követik az oldalam, kövessék be ők is.)

A játékban csak az oldalam követői vehetnek részt. Minél többet kommentelsz, annál nagyobb az esélyed a nyerésre. Minden kommentedben másokat hívj meg játszani.

Ha sztoriban is megosztod a játékot, azt megköszönöm.

A játék nem az Instagram által szervezett és nem is általa támogatott.

A játék 2022.01.27-én éjfélig tart. Sorsolás 24 órán belül. A nyertest üzenetben értesítjük!

A csomag tartalma:
- 10 db jumbó színváltó varázs filctoll
- 4 db vastag illatos filctoll
- 10 db közepes illatos filctoll
- 8 db illatos alkoholos filctoll
- 1 db tízszínű és tízillatú golyóstoll
- 6 db sprayfestő filctoll
- 6 db vastag nyomda filctoll
- 8 db szövegkiemelő
- 1 db illatos notesz
- 12 db kétoldalas pasztell filctoll
- 6 db pasztell csillámos filctoll
- 10 db Elmers csillámos ragasztó
- 4 db Elmers varázsfolyadék slime-hoz

Sok szerencsét! 🍀

Lezárult! A nyertes: @kata5740! Gratulálunk! Kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot! 🥰 . Felkerült a YouTube csatornánkra a 600. videónk! (lLink a bioban és a sztoriban) Ezt az alkalmat szeretnénk megünnepelni ezzel a nyereményjátékkal! 🥰 Nyerd meg a képen látható "Kedvenceink" ajándékcsomagot! Ennyit kell tenned: 1. Kövesd az oldalam! Likeold ezt a képet és az utóbbi 3 posztomat. 2. Hívd meg kommentben két barátodat játszani. (Olyanokat kell meghívni, akik még nem követik az oldalam, kövessék be ők is.) A játékban csak az oldalam követői vehetnek részt. Minél többet kommentelsz, annál nagyobb az esélyed a nyerésre. Minden kommentedben másokat hívj meg játszani. Ha sztoriban is megosztod a játékot, azt megköszönöm. A játék nem az Instagram által szervezett és nem is általa támogatott. A játék 2022.01.27-én éjfélig tart. Sorsolás 24 órán belül. A nyertest üzenetben értesítjük! A csomag tartalma: - 10 db jumbó színváltó varázs filctoll - 4 db vastag illatos filctoll - 10 db közepes illatos filctoll - 8 db illatos alkoholos filctoll - 1 db tízszínű és tízillatú golyóstoll - 6 db sprayfestő filctoll - 6 db vastag nyomda filctoll - 8 db szövegkiemelő - 1 db illatos notesz - 12 db kétoldalas pasztell filctoll - 6 db pasztell csillámos filctoll - 10 db Elmers csillámos ragasztó - 4 db Elmers varázsfolyadék slime-hoz Sok szerencsét! 🍀

January 20, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com