@missmontreal_

Miss Montreal

Unknown
class="content__text"
 Ik ga jullie de komende dagen wat verhaaltjes vertellen en wat foto’s delen; dingen die jullie niet weten of die je gewoonweg niet altijd kunt zien. 
Even een inkijk in mijn leven.

Foto 1: @nickschilder Backstage, vlak nadat we zongen vandaag, de laatste show.
Zo’n getalenteerde, lieve, slimme en grappige man. Hij speelt bizar goed gitaar en zijn stem kan zo veel, ik heb hem echt van een andere kant mogen zien. Ik ken hem al sinds het begin van mijn zangcarrière. Hij zocht deze maand de randjes op en dat was geweldig. Samen gingen we vliegen! Deze man is nog lang niet klaar. Lieve Nick, wat heb ik elke dag uitgekeken naar dit moment. Ik zou dit met niemand anders kunnen en willen zingen. 
Het was perfect zo. ❤️

class="content__text" Ik ga jullie de komende dagen wat verhaaltjes vertellen en wat foto’s delen; dingen die jullie niet weten of die je gewoonweg niet altijd kunt zien. Even een inkijk in mijn leven. Foto 1: @nickschilder Backstage, vlak nadat we zongen vandaag, de laatste show. Zo’n getalenteerde, lieve, slimme en grappige man. Hij speelt bizar goed gitaar en zijn stem kan zo veel, ik heb hem echt van een andere kant mogen zien. Ik ken hem al sinds het begin van mijn zangcarrière. Hij zocht deze maand de randjes op en dat was geweldig. Samen gingen we vliegen! Deze man is nog lang niet klaar. Lieve Nick, wat heb ik elke dag uitgekeken naar dit moment. Ik zou dit met niemand anders kunnen en willen zingen. Het was perfect zo. ❤️

February 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com