@miiunaator

Miiu

Unknown
class="content__text"
 jõulud tulevad vahel mingisugust hoopis teist nägu kui nad näiteks tulevad teistel sinu ümber või kui nad varemalt alati tulnud on ja kurbus ning üksildus tahavad paratamatult hinge tikkuda. 

siis ei ole muud kui tuleb jõulud ümber defineerida - lõppeks taandub kõik jõulutundeni meie endi sees, onju? võid olla lookas laua ja kuusealuse ääres toatäie pere ja lähedastega ning siiski tajuda, et jõulutunne tänavu ikkagi ei tulnud. 

aga võib ka teistpidi - tähistada muul päeval näiteks end sõpradele külla kutsudes, viia iseend restorani või kirikusse kontserdile. misiganes, onju. jõulud ei pea olema Õigetel Päevadel mingi ühiskondliku konstruktsiooni nimekirjas linnukeste tegemine - peaasi, et on Tunne. ❤️ mul nt on homme jõululaupäev! 

📸 imelised mälestused talletas @kuusefoto .

class="content__text" jõulud tulevad vahel mingisugust hoopis teist nägu kui nad näiteks tulevad teistel sinu ümber või kui nad varemalt alati tulnud on ja kurbus ning üksildus tahavad paratamatult hinge tikkuda. siis ei ole muud kui tuleb jõulud ümber defineerida - lõppeks taandub kõik jõulutundeni meie endi sees, onju? võid olla lookas laua ja kuusealuse ääres toatäie pere ja lähedastega ning siiski tajuda, et jõulutunne tänavu ikkagi ei tulnud. aga võib ka teistpidi - tähistada muul päeval näiteks end sõpradele külla kutsudes, viia iseend restorani või kirikusse kontserdile. misiganes, onju. jõulud ei pea olema Õigetel Päevadel mingi ühiskondliku konstruktsiooni nimekirjas linnukeste tegemine - peaasi, et on Tunne. ❤️ mul nt on homme jõululaupäev! 📸 imelised mälestused talletas @kuusefoto .

December 19, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com