@magi_siderova

MAGI SIDEROV

Unknown
class="content__text"
 Първи епизод на #AskTheSculptor е тук! 🔥 Д-р Денков дава директни отговори на вашите въпроси от Instagram ✨ за уголемяването на бюста и най-често задаваните такива по време на консултация.

🌟 Чаровната @magi_siderova е нашият гост-водещ, с когото успяхме да обхванем всички интересни въпроси преди важната стъпка на пациента към интервенцията.

👉 Има ли значение избора на вида импланти? Какъв е възстановителният период и в какво се изразява той? Каква образна диагностика е нужна преди интервенцията? Може ли да се поставят гръдни импланти преди раждане? А може ли да се кърми с импланти? Могат ли да се поставят импланти на гърди с мастопатия или с птоза? Имали рискове след поставяне на импланти?

Виж цялото видео с отговори на тези и други въпроси в разговора на Маги Сидерова с д-р Денков по темата 🔴 „Уголемяване на бюста – каприз, необходимост или мечта“ в нашия YouTube канал.

 #AskTheSculptor #breastaugmentation #QandA

class="content__text" Първи епизод на #AskTheSculptor е тук! 🔥 Д-р Денков дава директни отговори на вашите въпроси от Instagram ✨ за уголемяването на бюста и най-често задаваните такива по време на консултация. 🌟 Чаровната @magi_siderova е нашият гост-водещ, с когото успяхме да обхванем всички интересни въпроси преди важната стъпка на пациента към интервенцията. 👉 Има ли значение избора на вида импланти? Какъв е възстановителният период и в какво се изразява той? Каква образна диагностика е нужна преди интервенцията? Може ли да се поставят гръдни импланти преди раждане? А може ли да се кърми с импланти? Могат ли да се поставят импланти на гърди с мастопатия или с птоза? Имали рискове след поставяне на импланти? Виж цялото видео с отговори на тези и други въпроси в разговора на Маги Сидерова с д-р Денков по темата 🔴 „Уголемяване на бюста – каприз, необходимост или мечта“ в нашия YouTube канал. #AskTheSculptor #breastaugmentation #QandA

February 20, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com