@liliia.rebrik

Лілія Ребрик

Ukraine
Коли мені було 8 років, я мріяла про новий гарний пенал з блискучими ручками і олівцями. Коли було 10 - про нову сумку до школи, а у 12 - про свій перший блиск для губ і гребінець із дзеркалом. І кожного разу я знаходила ці подарунки під ялинкою і відчувала: так, я по-справжньому щаслива! 

Це я тепер розумію ЧОГО це коштувало моїм батькам у нелегкі 90-ті, але тому вони в мене і Батьки з великої букви! Хочеться від них не відставати і самій теж бути Мамою з великої букви. Тому, щороку, перед новорічними святами, я вмикаю фантазію на максимум! 

Листи дівчатка пишуть і лишають адресату у... холодильнику! А на ранок знаходять там цукерку замість листа! Ви б чули цей повний щасливого здивування сміх Ну, для них здивування і сміх, а для нас з Диким орієнтир у світі дівочих бажань! І починаються ці листи завжди з... L.O.L. Surprise! Діана їх обожнює! Поліна вже теж хоче - бере приклад зі старшої сестри. Та що вже казати - мені теж подобаються ці ляльки: стільки образів, одягу, аксесуарів, стилю у жодній іграшці не знайдеш! Я інколи думаю - ну все вже вигадали! А ні: виходить нова колекція і ось - ми вже біжимо за нею! У вас теж так?! 
Та ляльки ляльками. Їх багато не буває - це всім відомо. І маленькі, і дорослі, і ось вже навіть серія Tweens з лялечками-підлітками з'явилася... Але, справжній захват викликав набір Гламурний Кемпер. Такий собі фургончик-трансформер, у якому ми гуртом нарахували більше 55 сюрпризів та, уявіть собі, аж 10 ігрових зон! Окремо авто, зона для розваг, басейн, б'юті-зона, гардеробна, ванна кімната... З одного трейлера! Розпаковували та складали всією сім'єю, чесно кажучи. І, здається, я зрозуміла, у чому секрет успіху цього бренду. Це дуже затягує :) 

Ми вже знаємо, що єдиний офіційний представник L.O.L. Surprise! в Україні - це @kiddisvit.ua Тому беремо тільки оригінал. 

Я щиро вважаю, що L.O.L. Surprise! - це той самий подарунок для дівчинки, який 100% потрапить у ціль. Адже це ляльки №1 у світі.

Мами дівчаток, у вас вже скільки таких? Модельний ряд лол красуньок зібрали? Яку на новий рік оберете? 

#kiddisvit #lolsurprise #кльові_подарункові

Коли мені було 8 років, я мріяла про новий гарний пенал з блискучими ручками і олівцями. Коли було 10 - про нову сумку до школи, а у 12 - про свій перший блиск для губ і гребінець із дзеркалом. І кожного разу я знаходила ці подарунки під ялинкою і відчувала: так, я по-справжньому щаслива! Це я тепер розумію ЧОГО це коштувало моїм батькам у нелегкі 90-ті, але тому вони в мене і Батьки з великої букви! Хочеться від них не відставати і самій теж бути Мамою з великої букви. Тому, щороку, перед новорічними святами, я вмикаю фантазію на максимум! Листи дівчатка пишуть і лишають адресату у... холодильнику! А на ранок знаходять там цукерку замість листа! Ви б чули цей повний щасливого здивування сміх Ну, для них здивування і сміх, а для нас з Диким орієнтир у світі дівочих бажань! І починаються ці листи завжди з... L.O.L. Surprise! Діана їх обожнює! Поліна вже теж хоче - бере приклад зі старшої сестри. Та що вже казати - мені теж подобаються ці ляльки: стільки образів, одягу, аксесуарів, стилю у жодній іграшці не знайдеш! Я інколи думаю - ну все вже вигадали! А ні: виходить нова колекція і ось - ми вже біжимо за нею! У вас теж так?! Та ляльки ляльками. Їх багато не буває - це всім відомо. І маленькі, і дорослі, і ось вже навіть серія Tweens з лялечками-підлітками з'явилася... Але, справжній захват викликав набір Гламурний Кемпер. Такий собі фургончик-трансформер, у якому ми гуртом нарахували більше 55 сюрпризів та, уявіть собі, аж 10 ігрових зон! Окремо авто, зона для розваг, басейн, б'юті-зона, гардеробна, ванна кімната... З одного трейлера! Розпаковували та складали всією сім'єю, чесно кажучи. І, здається, я зрозуміла, у чому секрет успіху цього бренду. Це дуже затягує :) Ми вже знаємо, що єдиний офіційний представник L.O.L. Surprise! в Україні - це @kiddisvit.ua Тому беремо тільки оригінал. Я щиро вважаю, що L.O.L. Surprise! - це той самий подарунок для дівчинки, який 100% потрапить у ціль. Адже це ляльки №1 у світі. Мами дівчаток, у вас вже скільки таких? Модельний ряд лол красуньок зібрали? Яку на новий рік оберете? #kiddisvit #lolsurprise #кльові_подарункові

December 06, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com