@liliia.rebrik

Лілія Ребрик

Ukraine
Декілька днів тому в прямому ефірі спілкувалася з лікарем-алергологом Інною Гогунською про те, чим ми дихаємо, і як це впливає на наш імунітет в міжсезоння. Дякую Вам за небайдужість та за ваші актуальні запитання. Готова робити висновки щодо очищення та зволоження повітря в приміщенні. Ну небайдужа я до всіляких гаджетів для дому 🤣! Тим більше, якщо вони не просто полегшують життя, а роблять його здоровішим! 

Уже більше року ми користуємось кліматичним комплексом 2-в-1 від @philipshomelivingukraine! І я реально відчуваю різницю: до і після. Це ідеальний пристрій для тих, хто  страждає від пересушеного повітря, особливо коли вмикають опалення. Бо якщо слизова пересушена, то віруси й бактерії чіпляються тільки так!
Пил, бактерії, алергени, - це все збудники хвороб. А цей комплекс самостійно визначає якість повітря і завдяки вбудованим фільтрам (попереднього очищення, фільтр з активованим вугіллям, NanoProtect HEPA фільтр) затримує найдрібніші частинки, які є в повітрі. Клінічно доведено - затримує навіть вірус грипу! 
Якщо дихати забрудненим повітрям, то з’являється відчуття , що дере в горлі, подразнення очей, нежить, кашель, чхання, слабкість.
Я цього всього страшенно боюся, тому й обрала цей кліматичний комплекс 2-в-1 від Philips. Головні його переваги: окрім очищення , ще й зволоження!
А вбудована технологія зволоження повітря NanoCloud забезпечує природне випаровування молекул води, а не розбрискування☝️.
Керувати пристроєм  можна навіть якщо ви не вдома: через спеціальний додаток у смартфоні CleanHome+!

Як все ж таки важливо підтримувати свіжість повітря в своїй оселі і за можливості додатково захищати себе від зайвих вірусів.
Будьте здорові!
#ВдихниРізницю #PhilipsAir

Декілька днів тому в прямому ефірі спілкувалася з лікарем-алергологом Інною Гогунською про те, чим ми дихаємо, і як це впливає на наш імунітет в міжсезоння. Дякую Вам за небайдужість та за ваші актуальні запитання. Готова робити висновки щодо очищення та зволоження повітря в приміщенні. Ну небайдужа я до всіляких гаджетів для дому 🤣! Тим більше, якщо вони не просто полегшують життя, а роблять його здоровішим! Уже більше року ми користуємось кліматичним комплексом 2-в-1 від @philipshomelivingukraine! І я реально відчуваю різницю: до і після. Це ідеальний пристрій для тих, хто  страждає від пересушеного повітря, особливо коли вмикають опалення. Бо якщо слизова пересушена, то віруси й бактерії чіпляються тільки так! Пил, бактерії, алергени, - це все збудники хвороб. А цей комплекс самостійно визначає якість повітря і завдяки вбудованим фільтрам (попереднього очищення, фільтр з активованим вугіллям, NanoProtect HEPA фільтр) затримує найдрібніші частинки, які є в повітрі. Клінічно доведено - затримує навіть вірус грипу! Якщо дихати забрудненим повітрям, то з’являється відчуття , що дере в горлі, подразнення очей, нежить, кашель, чхання, слабкість. Я цього всього страшенно боюся, тому й обрала цей кліматичний комплекс 2-в-1 від Philips. Головні його переваги: окрім очищення , ще й зволоження! А вбудована технологія зволоження повітря NanoCloud забезпечує природне випаровування молекул води, а не розбрискування☝️. Керувати пристроєм  можна навіть якщо ви не вдома: через спеціальний додаток у смартфоні CleanHome+! Як все ж таки важливо підтримувати свіжість повітря в своїй оселі і за можливості додатково захищати себе від зайвих вірусів. Будьте здорові! #ВдихниРізницю #PhilipsAir

November 30, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com