@lidiya_kosharska

Lidiya Kosharska

Ukraine
Не розумію, як я раніше жила😳
⠀
Працювати з нянею було одним з найкращих рішень за останній час!
⠀
Класно, що в голові зникла установка «я все сама», я змогла відпустити це і облегшити життя усій сім’ї.
⠀
Тепер ми не сваримось, хто куди має йти і чиї справи важливіші. В Нани є стабільний режим, постійні прогулянки на свіжому повітрі і турботлива людина поруч.
⠀
Як ми знайшли няню?
Ми її не шукали😅
⠀
Звучить дивно)))
⠀
Ще в листопаді минулого року якось у сторі я обмовилась, що ми б хотіли, і донька нашої няні скинула мені резюме на пошту🤪 я чемно прочитала, злякалась її досвіду, бо він великий і вагомий, позначила зіркою лист і закрила.
Перед поїздкою на море перевіряла квитки пошті і натрапила на цей лист. Подумала, що це знак🙈
Написала доньці нашої няні, сказала, що після моря подзвоню.
⠀
Так і зробила)
⠀
Тепер у нас є няня💔☺️
⠀
Як знайти свою людину?
На класну няню важко натрапити, бо вони переходять «з покоління в покоління» або від подруги до подруги😅 Сарафанне радіо - найкращий показник.
⠀
А ще в мене чимало «шпіонів»🤪 які пишуть, що бачили малу з нянею, і що вона класна) так і живемо)))

Не розумію, як я раніше жила😳 ⠀ Працювати з нянею було одним з найкращих рішень за останній час! ⠀ Класно, що в голові зникла установка «я все сама», я змогла відпустити це і облегшити життя усій сім’ї. ⠀ Тепер ми не сваримось, хто куди має йти і чиї справи важливіші. В Нани є стабільний режим, постійні прогулянки на свіжому повітрі і турботлива людина поруч. ⠀ Як ми знайшли няню? Ми її не шукали😅 ⠀ Звучить дивно))) ⠀ Ще в листопаді минулого року якось у сторі я обмовилась, що ми б хотіли, і донька нашої няні скинула мені резюме на пошту🤪 я чемно прочитала, злякалась її досвіду, бо він великий і вагомий, позначила зіркою лист і закрила. Перед поїздкою на море перевіряла квитки пошті і натрапила на цей лист. Подумала, що це знак🙈 Написала доньці нашої няні, сказала, що після моря подзвоню. ⠀ Так і зробила) ⠀ Тепер у нас є няня💔☺️ ⠀ Як знайти свою людину? На класну няню важко натрапити, бо вони переходять «з покоління в покоління» або від подруги до подруги😅 Сарафанне радіо - найкращий показник. ⠀ А ще в мене чимало «шпіонів»🤪 які пишуть, що бачили малу з нянею, і що вона класна) так і живемо)))

July 01, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com