@lauripedaja

Lauri Pedaja

Unknown
class="content__text"
 Mis värk sellega on, et mehed, kes saavad isaks, hakkavad ükshetk retsilt trenni lõhkuma teha?

Mul juhtus nii. Siinkohal on peasüüdlane @impzs , kes inspireeris mind suusatama.

Lauri ja suusatamine käisid viimati kokku keskkoolis. Peale seda olen suusatamisega kokku puutunud ainult läbi teleriekraani. @impzs inspireeris mind aga lausa nii palju, et läksin täispangale. Ostsin Martini käest suusad(Eesti parima suusataja käest peaks ju saama ka vabariigi parimad suusad). Siis kahmasin endale tutikad saapad, kepid, suusapüksid ja jope.

Sooja pesu polnud vaja, kuna see mul lapsepõlvest ju olemas. 😃 Peale paari suusatiiru sain ma aga aru, et see lapsepõlvepesu enam ei toimi. Lasin mõtte lendu, et pean endale uue komplekti ostma.

Ja nagu niuhti, 3 päeva hiljem kirjutas mulle @thermowave ja uuris, et kas mul poleks uut sooja pesu vaja. No muidugi oli ju, seega lõime käed. 

Pesu käes, testitud ja proovitud. Sportimiseks megaidekas. Tõesti, ilma naljata. Jube mõnus ja mugav pesu. Soe, hingab, kvaliteetne ja vastas täielikult minu ootustele. Panen oma allkirja alla ja julgen 100% soovitada.

No ja eile isegi Gethel ütles, et ma näen selles pesus lausa seksikas välja🤣

Nagu influencerile kohane, siis loomulikult on mul ka sooduskood teile pakkuda😉 Koodiks on LAURI15 ja üllatus-üllatus, selle koodiga saad 15% alla. Kehtib kuni 10.02.

Pane hullu ja tee sporti, sest tegelikult on sportida jube mõnus.

Näeme suusarajal😉

/

 #koostöö

class="content__text" Mis värk sellega on, et mehed, kes saavad isaks, hakkavad ükshetk retsilt trenni lõhkuma teha? Mul juhtus nii. Siinkohal on peasüüdlane @impzs , kes inspireeris mind suusatama. Lauri ja suusatamine käisid viimati kokku keskkoolis. Peale seda olen suusatamisega kokku puutunud ainult läbi teleriekraani. @impzs inspireeris mind aga lausa nii palju, et läksin täispangale. Ostsin Martini käest suusad(Eesti parima suusataja käest peaks ju saama ka vabariigi parimad suusad). Siis kahmasin endale tutikad saapad, kepid, suusapüksid ja jope. Sooja pesu polnud vaja, kuna see mul lapsepõlvest ju olemas. 😃 Peale paari suusatiiru sain ma aga aru, et see lapsepõlvepesu enam ei toimi. Lasin mõtte lendu, et pean endale uue komplekti ostma. Ja nagu niuhti, 3 päeva hiljem kirjutas mulle @thermowave ja uuris, et kas mul poleks uut sooja pesu vaja. No muidugi oli ju, seega lõime käed. Pesu käes, testitud ja proovitud. Sportimiseks megaidekas. Tõesti, ilma naljata. Jube mõnus ja mugav pesu. Soe, hingab, kvaliteetne ja vastas täielikult minu ootustele. Panen oma allkirja alla ja julgen 100% soovitada. No ja eile isegi Gethel ütles, et ma näen selles pesus lausa seksikas välja🤣 Nagu influencerile kohane, siis loomulikult on mul ka sooduskood teile pakkuda😉 Koodiks on LAURI15 ja üllatus-üllatus, selle koodiga saad 15% alla. Kehtib kuni 10.02. Pane hullu ja tee sporti, sest tegelikult on sportida jube mõnus. Näeme suusarajal😉 / #koostöö

February 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com