@lauripedaja

Lauri Pedaja

Unknown
class="content__text"
 Kallid lapsevanemad…kas teil on ka nii, et kui telefoni või arvuti ette võtate, siis on kohe põnnid platsis ja teevad kõik endast oleneva, et sa ometigi oma tegevusi lõpetada ei saaks?

No mul on küll nii.
Eriti aga telefoniga.
Ariale lihtsalt nii väga meeldib mu Samsung Fold4 telefon.
Kui ma selle kuhugile vedelema jätan, siis tuuakse see mulle järele ja palutakse, et ma sealt temaga koos midagi vaataks🤣

Selleks, et ma saaksin omi asju aeg ajalt ka rahulikult ajada, otsisin ma kapipõhjast välja oma vana Fold2 telefoni ja andsin selle tütrele mängimiseks(ei, see ei ole sisse lülitatud).

Pikk jutt lühidalt: mu 1.5 aastane plikatirts saab aru, et need volditavad telefonid on ikka midagi erakordset ja ägedat. 😅 Käbi ei kuku ju kännust kaugele.

Ja reaalselt, täiesti ausalt, kui ma ei oleks saanud läbi @samsungee #koostöö endale seda telefoni, siis ma oleks selle kindlasti endale ise soetanud. Ma olen maailma lõpuni ja tagasi rahul selle pilliga. Ega enne selle telefoni võludest aru ei saa, kui pole ise käes hoidnud ja testinud.

Tänan tähelepanu eest.

Lauril ja Arial läheb nüüd big business edasi🤣

 #minusamsung #samsungfold4

class="content__text" Kallid lapsevanemad…kas teil on ka nii, et kui telefoni või arvuti ette võtate, siis on kohe põnnid platsis ja teevad kõik endast oleneva, et sa ometigi oma tegevusi lõpetada ei saaks? No mul on küll nii. Eriti aga telefoniga. Ariale lihtsalt nii väga meeldib mu Samsung Fold4 telefon. Kui ma selle kuhugile vedelema jätan, siis tuuakse see mulle järele ja palutakse, et ma sealt temaga koos midagi vaataks🤣 Selleks, et ma saaksin omi asju aeg ajalt ka rahulikult ajada, otsisin ma kapipõhjast välja oma vana Fold2 telefoni ja andsin selle tütrele mängimiseks(ei, see ei ole sisse lülitatud). Pikk jutt lühidalt: mu 1.5 aastane plikatirts saab aru, et need volditavad telefonid on ikka midagi erakordset ja ägedat. 😅 Käbi ei kuku ju kännust kaugele. Ja reaalselt, täiesti ausalt, kui ma ei oleks saanud läbi @samsungee #koostöö endale seda telefoni, siis ma oleks selle kindlasti endale ise soetanud. Ma olen maailma lõpuni ja tagasi rahul selle pilliga. Ega enne selle telefoni võludest aru ei saa, kui pole ise käes hoidnud ja testinud. Tänan tähelepanu eest. Lauril ja Arial läheb nüüd big business edasi🤣 #minusamsung #samsungfold4

December 07, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com