@kurovskyi

Саша Куровський | ведучий

Unknown
class="content__text"
 Довго тримали це у секреті🤫

Вважаю, що це один з найкрутіших проєктів, які нам вдалося реалізувати. З міркувань безпеки, я не можу розказувати деталі🙏🏻
⠀
Цей транспорт перевозить кров🩸та плазму для наших захисників і не тільки. Впевнений, що після перемоги продовжить рятувати не одне життя.
⠀
Ми купили бус-спринтер, відремонтували його, обладнали спеціальними герметичними камерами та встановили обладнання, яке забезпечує відповідну температуру. Завдяки такому авторефрижеротору ОДИН РЕЙС може врятувати 500, 600, а може і більше 1000 життів.

Зараз це вкрай необхідна допомога! Вчасно доставлена кров з усіх куточків України - рятує життя сотні людей🙏🏻

Кожен з вас може пишатися своїми донатами🤩 Ви робите велику справу😍
⠀
Символічно я вирішив вкотре здати кров сьогодні та попросити вас теж ставати донорами крові чи плазми для ЗСУ. Кожен з вас, хто важить більше 50-55 кг має можливість задонатити найцінніше – частинку себе, частину своєї крові. Яка швидко відновиться у вас в організмі.
⠀
Дуже велика необхідність у резус мінус (Rh «–»)
⠀
Дякую всім за довіру до нас та нашого фонду❤️ Збір на евакуаційні машини триває🇺🇦 Слава Україні!

class="content__text" Довго тримали це у секреті🤫 Вважаю, що це один з найкрутіших проєктів, які нам вдалося реалізувати. З міркувань безпеки, я не можу розказувати деталі🙏🏻 ⠀ Цей транспорт перевозить кров🩸та плазму для наших захисників і не тільки. Впевнений, що після перемоги продовжить рятувати не одне життя. ⠀ Ми купили бус-спринтер, відремонтували його, обладнали спеціальними герметичними камерами та встановили обладнання, яке забезпечує відповідну температуру. Завдяки такому авторефрижеротору ОДИН РЕЙС може врятувати 500, 600, а може і більше 1000 життів. Зараз це вкрай необхідна допомога! Вчасно доставлена кров з усіх куточків України - рятує життя сотні людей🙏🏻 Кожен з вас може пишатися своїми донатами🤩 Ви робите велику справу😍 ⠀ Символічно я вирішив вкотре здати кров сьогодні та попросити вас теж ставати донорами крові чи плазми для ЗСУ. Кожен з вас, хто важить більше 50-55 кг має можливість задонатити найцінніше – частинку себе, частину своєї крові. Яка швидко відновиться у вас в організмі. ⠀ Дуже велика необхідність у резус мінус (Rh «–») ⠀ Дякую всім за довіру до нас та нашого фонду❤️ Збір на евакуаційні машини триває🇺🇦 Слава Україні!

February 04, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com