@kp.polly

Körcsönyei Polly

Hungary
Megsütöttem életem első kenyerét, amelyről a mai nap kitett videóm is szól. #reklám
A kenyérhez és a vacsorákhoz való termékeket a Tesco Otthonról szolgáltatással rendeltem meg, ahol több mint 15.000 friss és tartós termék elérhető a nagyobb városokban és környékükön, és akár mobilapplikációval is tudtok rendelni. A Tesco Doboz Webáruház pedig az ország bármely pontján elérhető, és ezen szolgáltatás keretében érdemes tartós termékeket rendelni, amiket így nem kell hazacipelni a boltból és 3-5 munkanap alatt ki is szállítják.
A termékek az idősávban foglaltak szerint megérkeztek, nagyon jó minőségben, kedves kiszolgálással és a kenyerem is jól sikerült!
Ha ti is kipróbálnátok valamelyik szolgáltatást, akkor 03.04-ig az első rendelésetekre a POLLY15 kódommal 1.500 ft kedvezményt kaphattok a @tesco.hu oldalán, 10.000 forint feletti vásárlás esetén.
#tesco #tescoonline #tescootthonról #tescodobozwebáruház #onlinerendelés

Megsütöttem életem első kenyerét, amelyről a mai nap kitett videóm is szól. #reklám A kenyérhez és a vacsorákhoz való termékeket a Tesco Otthonról szolgáltatással rendeltem meg, ahol több mint 15.000 friss és tartós termék elérhető a nagyobb városokban és környékükön, és akár mobilapplikációval is tudtok rendelni. A Tesco Doboz Webáruház pedig az ország bármely pontján elérhető, és ezen szolgáltatás keretében érdemes tartós termékeket rendelni, amiket így nem kell hazacipelni a boltból és 3-5 munkanap alatt ki is szállítják. A termékek az idősávban foglaltak szerint megérkeztek, nagyon jó minőségben, kedves kiszolgálással és a kenyerem is jól sikerült! Ha ti is kipróbálnátok valamelyik szolgáltatást, akkor 03.04-ig az első rendelésetekre a POLLY15 kódommal 1.500 ft kedvezményt kaphattok a @tesco.hu oldalán, 10.000 forint feletti vásárlás esetén. #tesco #tescoonline #tescootthonról #tescodobozwebáruház #onlinerendelés

February 21, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com