@kollobabett

Köllő Babett

Unknown
class="content__text"
 Egy gyönyörű fénykép mindig csodás ajándék lehet, és nem csak Valentin napon!
Lepjétek meg kedveseteket vagy magatokat ti is szuper Vászonképes ajándékkal! Nálam erre a képre esett a választás, mert a férjem kedvence volt ez a fotósorozat. Sőt,egy ideig a telefonján is ez a kép volt a háttere.
A @vaszonkep.hu képeivel, minden bizonnyal, Valentin nap alkalmából is meghitt pillanatokat okozhattok, ráadásként, minden rendeléshez jár egy ajándék 20x30cm-es vagy 25x25 cm-es vászonnyomat is! Most 4 napig, február 5-ig tudtok 30% kedvezménnyel vásárolni a weboldalukon, ha használjátok a BABETT30 kuponkódot.
 
A rendelés menete egyszerű :
- menj fel a https://vaszonkep.hu/ (https://vaszonkep.hu/) oldalra
- töltsd fel a fotóidat, vagy nézz körül a galériában és válassz onnan
https://vaszonkep.hu/galeria (https://vaszonkep.hu/galeria))
- válaszd ki a megfelelő méretet és formát
- írd be a kódom a 30%-os kedvezményért
 
 #reklám #vaszonkep #valentineday #love
 #egyediajándék #ajándékötlet #otthondekor #faldekoráció #akció #lakásdekoráció

class="content__text" Egy gyönyörű fénykép mindig csodás ajándék lehet, és nem csak Valentin napon! Lepjétek meg kedveseteket vagy magatokat ti is szuper Vászonképes ajándékkal! Nálam erre a képre esett a választás, mert a férjem kedvence volt ez a fotósorozat. Sőt,egy ideig a telefonján is ez a kép volt a háttere. A @vaszonkep.hu képeivel, minden bizonnyal, Valentin nap alkalmából is meghitt pillanatokat okozhattok, ráadásként, minden rendeléshez jár egy ajándék 20x30cm-es vagy 25x25 cm-es vászonnyomat is! Most 4 napig, február 5-ig tudtok 30% kedvezménnyel vásárolni a weboldalukon, ha használjátok a BABETT30 kuponkódot. A rendelés menete egyszerű : - menj fel a https://vaszonkep.hu/ (https://vaszonkep.hu/) oldalra - töltsd fel a fotóidat, vagy nézz körül a galériában és válassz onnan https://vaszonkep.hu/galeria (https://vaszonkep.hu/galeria)) - válaszd ki a megfelelő méretet és formát - írd be a kódom a 30%-os kedvezményért #reklám #vaszonkep #valentineday #love #egyediajándék #ajándékötlet #otthondekor #faldekoráció #akció #lakásdekoráció

February 07, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com