@katiazygouli

Katia Zygouli

Unknown
class="content__text"
 Εμείς οι γυναίκες φροντίζουμε (σχεδόν) για τα πάντα. Τι θα λέγατε να φροντίσουμε και λίγο τον εαυτό μας; Εγώ ξεκίνησα απ’τα μαλλιά μου, ανανεώνοντας το χρώμα με την αγαπημένη μου Syoss Oleo Intense και την απόχρωση 6.80 (ξανθό σοκολατί) για τον οποίο όλοι με ρωτάτε. Γιατί η ομορφιά των μαλλιών μου είναι δική μου υπόθεση.

Katia’s tip: Γιια να ολοκληρώσω την περιποίηση των φρεσκοβαμμένων μου μαλλιών, επιλέγω το σαμπουάν & το conditioner της σειράς Syoss Color!

 #Syoss #GetSyossed
 #SyossColor #SyossCare
 #OleoIntense
 #OmorfaMalliaKatheMera, #dikimouypothesi

class="content__text" Εμείς οι γυναίκες φροντίζουμε (σχεδόν) για τα πάντα. Τι θα λέγατε να φροντίσουμε και λίγο τον εαυτό μας; Εγώ ξεκίνησα απ’τα μαλλιά μου, ανανεώνοντας το χρώμα με την αγαπημένη μου Syoss Oleo Intense και την απόχρωση 6.80 (ξανθό σοκολατί) για τον οποίο όλοι με ρωτάτε. Γιατί η ομορφιά των μαλλιών μου είναι δική μου υπόθεση. Katia’s tip: Γιια να ολοκληρώσω την περιποίηση των φρεσκοβαμμένων μου μαλλιών, επιλέγω το σαμπουάν & το conditioner της σειράς Syoss Color! #Syoss #GetSyossed #SyossColor #SyossCare #OleoIntense #OmorfaMalliaKatheMera, #dikimouypothesi

February 17, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com