@katerinagrabovenko

𝕂𝕒𝕥𝕪 𝔾𝕣𝕠

Unknown
class="content__text"
 Зупинились випити чаю і тут як тут голодний друг☺️.
Ми його пригостили різними смаколиками, які тільки в нас були… 
Мені здається він нас довго буде згадувати🙈

Коли ми стаємо туристами, ми починаємо пізнавати світ не з картинки телефона, а через себе. 
Ми можемо спілкуватися з іншими народами, бачити їхню культуру, куштувати їхню їжу, слухати колоритні пісні та насолоджуватися пам'ятками культури. 
Це дає можливість бути нам більш гнучкими, терпимими, готовими підлаштуватися під ситуацію будь якої складності( ДТП в чужій країні).
Дуже часто в подорожах все заплановане йде далеко не по плану. І повірте, приклад нашої сім’ї і тих факапів які з нами постійно відбуваються - це ще те випробовування😌.

class="content__text" Зупинились випити чаю і тут як тут голодний друг☺️. Ми його пригостили різними смаколиками, які тільки в нас були… Мені здається він нас довго буде згадувати🙈 Коли ми стаємо туристами, ми починаємо пізнавати світ не з картинки телефона, а через себе. Ми можемо спілкуватися з іншими народами, бачити їхню культуру, куштувати їхню їжу, слухати колоритні пісні та насолоджуватися пам'ятками культури. Це дає можливість бути нам більш гнучкими, терпимими, готовими підлаштуватися під ситуацію будь якої складності( ДТП в чужій країні). Дуже часто в подорожах все заплановане йде далеко не по плану. І повірте, приклад нашої сім’ї і тих факапів які з нами постійно відбуваються - це ще те випробовування😌.

November 22, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com