@kajakallas

Kaja Kallas

Unknown
class="content__text"
 🇪🇺 Ülemkogul oli seekord ka Ukraina president Zelenskõi. Ta on varem osalenud videosilla teel, kuid nüüd oli ise Brüsselis kohal.

Saime vahetult suhelda ja tema kohalolek oli oluline ka sellepärast, et talle silma vaadates on abi andmisest ilmselt raskem keelduda ka nendel, kes hetkel abi nii palju ei anna.

Kohtusime Ukraina presidendiga ka väiksemates gruppides, kus Zelenskõi rääkis olukorrast lahinguväljal ning arutasime, kuidas saame veel täiendavalt Ukrainat võiduni aidata.

Eesti seisukohad:
➡️ saaksime EL riikidega korraldada sarnaselt covid-vaktsiinihangetele laskemoona ühishankeid, mida liikmesriigid rahastaksid, Euroopa Komisjon aitaks läbi viia ning laskemoona saaks otse Ukrainale üle anda;
➡️peame kiirendama Ukrainale antavat sõjalist abi;
➡️Euroopa kaitsetööstuse tootmisvõimekust tuleb kiiresti tõsta.

Ja muidugi tuleb edasi liikuda:
➡️Ukraina rahvusvahelise eritribunali loomisega Venemaa agressioonikuritegude menetlemiseks,
➡️külmutatud Vene varade kasutusele võtmisega,
➡️Ukraina sõjalise abistamise suurendamisega.

 #StandWithUkraine #Ukraine #EUCO

Strength lies in unity, as Zelenskyy's presence at EUCO reaffirmed. We must all do more to support Ukraine to victory. This means our defence industries producing more and pushing forward accountability for crime of aggression and use of Russia’s frozen assets for Ukraine.

Our goal is to help push Russia out of Ukraine, ensure accountability for crime of aggression and end Russia's imperialist delusions.

We need to take actions that match this goal. We need to show leadership that matches the courage of president Zelenskyy and the people of Ukraine.

📸 European Council, Latvia PM Official Photographer Gatis Rozenfelds, Aivo Orav

class="content__text" 🇪🇺 Ülemkogul oli seekord ka Ukraina president Zelenskõi. Ta on varem osalenud videosilla teel, kuid nüüd oli ise Brüsselis kohal. Saime vahetult suhelda ja tema kohalolek oli oluline ka sellepärast, et talle silma vaadates on abi andmisest ilmselt raskem keelduda ka nendel, kes hetkel abi nii palju ei anna. Kohtusime Ukraina presidendiga ka väiksemates gruppides, kus Zelenskõi rääkis olukorrast lahinguväljal ning arutasime, kuidas saame veel täiendavalt Ukrainat võiduni aidata. Eesti seisukohad: ➡️ saaksime EL riikidega korraldada sarnaselt covid-vaktsiinihangetele laskemoona ühishankeid, mida liikmesriigid rahastaksid, Euroopa Komisjon aitaks läbi viia ning laskemoona saaks otse Ukrainale üle anda; ➡️peame kiirendama Ukrainale antavat sõjalist abi; ➡️Euroopa kaitsetööstuse tootmisvõimekust tuleb kiiresti tõsta. Ja muidugi tuleb edasi liikuda: ➡️Ukraina rahvusvahelise eritribunali loomisega Venemaa agressioonikuritegude menetlemiseks, ➡️külmutatud Vene varade kasutusele võtmisega, ➡️Ukraina sõjalise abistamise suurendamisega. #StandWithUkraine #Ukraine #EUCO Strength lies in unity, as Zelenskyy's presence at EUCO reaffirmed. We must all do more to support Ukraine to victory. This means our defence industries producing more and pushing forward accountability for crime of aggression and use of Russia’s frozen assets for Ukraine. Our goal is to help push Russia out of Ukraine, ensure accountability for crime of aggression and end Russia's imperialist delusions. We need to take actions that match this goal. We need to show leadership that matches the courage of president Zelenskyy and the people of Ukraine. 📸 European Council, Latvia PM Official Photographer Gatis Rozenfelds, Aivo Orav

February 12, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com