@jitkacvancar_official

jitka cvancarova

Czech Republic

 #Repost @jakubjahn
・・・
Dostal jsem šanci natočit video pro @svobodazvirat ke kampani za zastavení pokusů na zvířatech. Věděl jsem, že se něco takového děje, ale když jsem dostal záběry, které unikly z laboratoří, kde testování na zvířatech probíhá, tak jsem to ani nedokázal dokoukat do konce. Je to nepředstavitelně kruté a těžko se věří, že se tohle děje ve společnosti, která si říká "civilizovaná."

Když jsem viděl to video, tak jsem navrhl, že místo rozhovorů natočíme autentické reakce různých osobností.

Použili jsme čtecí zařízení, pustili jim video z laboratoře a přes zrcadlo natáčeli jejich tváře... chtěli jsme, aby navázali oční kontakt s divákem, a tak mu co nejupřímněji zprostředkovali svoje emoce při sledování videa. Nechali jsme je tak trochu trpět za nás za všechny. 

Snad to trápení nebylo zbytečné a podaří se nám oslovit co nejvíce z nás, spojit se, podepsat petici, sdílet svůj soucit se zvířaty a vyvinout tak tlak na firmy, které ještě pořád používají pro testování svých výrobků živé bytosti. 

A jak zareaguješ na utrpení zvířat ty? 🙏🏻❤️ #svobodazvirat #podepsano 

Moc díky @jolene_fleur, že jsi mi řekla a vám všem, kteří jste našli odvahu sdílet svůj smutek na kameru, jste fakt skvělí 🕊

@olga.plojhar 
@notsofunnyany
@veronikacermakmackova 
@dominikabymova 
@jana_strykova 
@dewii.veg 
@bennycristo

#Repost @jakubjahn ・・・ Dostal jsem šanci natočit video pro @svobodazvirat ke kampani za zastavení pokusů na zvířatech. Věděl jsem, že se něco takového děje, ale když jsem dostal záběry, které unikly z laboratoří, kde testování na zvířatech probíhá, tak jsem to ani nedokázal dokoukat do konce. Je to nepředstavitelně kruté a těžko se věří, že se tohle děje ve společnosti, která si říká "civilizovaná." Když jsem viděl to video, tak jsem navrhl, že místo rozhovorů natočíme autentické reakce různých osobností. Použili jsme čtecí zařízení, pustili jim video z laboratoře a přes zrcadlo natáčeli jejich tváře... chtěli jsme, aby navázali oční kontakt s divákem, a tak mu co nejupřímněji zprostředkovali svoje emoce při sledování videa. Nechali jsme je tak trochu trpět za nás za všechny. Snad to trápení nebylo zbytečné a podaří se nám oslovit co nejvíce z nás, spojit se, podepsat petici, sdílet svůj soucit se zvířaty a vyvinout tak tlak na firmy, které ještě pořád používají pro testování svých výrobků živé bytosti. A jak zareaguješ na utrpení zvířat ty? 🙏🏻❤️ #svobodazvirat #podepsano Moc díky @jolene_fleur, že jsi mi řekla a vám všem, kteří jste našli odvahu sdílet svůj smutek na kameru, jste fakt skvělí 🕊 @olga.plojhar @notsofunnyany @veronikacermakmackova @dominikabymova @jana_strykova @dewii.veg @bennycristo

October 28, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com