@janeva

Adventures With Janeva

Unknown
class="content__text"
 Бидејќи има многу нови луѓе што ме следат периодов, време е да направам еден ваков пост за да ме запознаете подобро.

Која сум јас? 🤔

Краткиот и досаден одговор е дека сум дипломиран економист, работам во маркетинг агенција и живеам во Скопје.

Долгиот одговор е дека сум обична девојка што уште од мала сакаше да го види светот. На само 17 години отидов во Америка како exchange student и таму завршив средно, а кога се вратив ја истражував Европа, а потоа и Австралија. 

Бидејќи многу луѓе беа заинтересирани за моите патувања и авантури низ светот решив да отворам блог и да ги споделувам сите убави (понекогаш и неубави) моменти од патувањата.

Како што се зголемуваше бројката на следачи на овој профил, се повеќе луѓе беа заинтересирсни и за мојот секојдневен живот, па така почнав да споделувам моменти од моето секојдневие, модни комбинации, омилени проиводи итн. 

Доколку имате дополнителни прашања за мене или моите патувања, слободно пишете ги во коментар 👇

За крај сакам да се заблагодарам на сите што секојдневно одвојувате време да ми лајкнете или споделите слика, пишете коментар или порака! Срцето ми се исполнува кога ќе ми кажете дека сум ве инспирирала да одите на некоја дестинација или да пробате некој производ! Затоа ВИ БЛАГОДАРАМ 🙏❤️

(Сликите по ред: Рим 🇮🇹, Парга 🇬🇷, Париз 🇫🇷, Дизниленд 🇫🇷, Рим 🇮🇹, Будимпешта 🇭🇺, Венеција 🇮🇹)

class="content__text" Бидејќи има многу нови луѓе што ме следат периодов, време е да направам еден ваков пост за да ме запознаете подобро. Која сум јас? 🤔 Краткиот и досаден одговор е дека сум дипломиран економист, работам во маркетинг агенција и живеам во Скопје. Долгиот одговор е дека сум обична девојка што уште од мала сакаше да го види светот. На само 17 години отидов во Америка како exchange student и таму завршив средно, а кога се вратив ја истражував Европа, а потоа и Австралија. Бидејќи многу луѓе беа заинтересирани за моите патувања и авантури низ светот решив да отворам блог и да ги споделувам сите убави (понекогаш и неубави) моменти од патувањата. Како што се зголемуваше бројката на следачи на овој профил, се повеќе луѓе беа заинтересирсни и за мојот секојдневен живот, па така почнав да споделувам моменти од моето секојдневие, модни комбинации, омилени проиводи итн. Доколку имате дополнителни прашања за мене или моите патувања, слободно пишете ги во коментар 👇 За крај сакам да се заблагодарам на сите што секојдневно одвојувате време да ми лајкнете или споделите слика, пишете коментар или порака! Срцето ми се исполнува кога ќе ми кажете дека сум ве инспирирала да одите на некоја дестинација или да пробате некој производ! Затоа ВИ БЛАГОДАРАМ 🙏❤️ (Сликите по ред: Рим 🇮🇹, Парга 🇬🇷, Париз 🇫🇷, Дизниленд 🇫🇷, Рим 🇮🇹, Будимпешта 🇭🇺, Венеција 🇮🇹)

August 23, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com