@janahrmi

Jana Hrmová

Unknown
class="content__text"
 Toto je moja ranná rutina, keď nejdem do fitka 🏋🏼‍♀️ Dnes mám pre zmenu vybavovačky na úradoch 🗃

Aj napriek tomu, že sa ráno nechcem zdržiavať, svoju makeup a skincare rutinu si chcem plnohodnotne urobiť. A vďaka telovému mlieku @bioil_czsk mi starostlivosť o pokožku tela zaberie najmenej času z celej rutiny!

Kto vyskúšal, vie 🧡 Zoznámte sa, podľa mňa, s najúčinnejším a najlepším telovým mliekom na trhu. Toto od @bioil_czsk obsahuje 42% olejov, má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebe a nezanecháva VÔBEC mastný film.
🍊Pokožka je po ňom hebká, šťavnatá a hĺbkovo vyživená. 
⚠️ZASCHNE UŽ DO 10 SEKÚND⚠️

🔸Telové mlieko @bioil_czsk obsahuje:
-Šípkový a jojobový olej
-Extrakt z harmančeku
-Vitamíny A, E a F, ktoré podporujú prirodzenú hydratáciu pokožky

❗️Pred použitím pretrepať!
Dostupné v @dm_slovensko a na @vhcosmetics.sk 
 #mojbioil #telovemlieko #superhydratacia 
*spolupraca

class="content__text" Toto je moja ranná rutina, keď nejdem do fitka 🏋🏼‍♀️ Dnes mám pre zmenu vybavovačky na úradoch 🗃 Aj napriek tomu, že sa ráno nechcem zdržiavať, svoju makeup a skincare rutinu si chcem plnohodnotne urobiť. A vďaka telovému mlieku @bioil_czsk mi starostlivosť o pokožku tela zaberie najmenej času z celej rutiny! Kto vyskúšal, vie 🧡 Zoznámte sa, podľa mňa, s najúčinnejším a najlepším telovým mliekom na trhu. Toto od @bioil_czsk obsahuje 42% olejov, má ľahkú konzistenciu, ktorá sa rýchlo vstrebe a nezanecháva VÔBEC mastný film. 🍊Pokožka je po ňom hebká, šťavnatá a hĺbkovo vyživená. ⚠️ZASCHNE UŽ DO 10 SEKÚND⚠️ 🔸Telové mlieko @bioil_czsk obsahuje: -Šípkový a jojobový olej -Extrakt z harmančeku -Vitamíny A, E a F, ktoré podporujú prirodzenú hydratáciu pokožky ❗️Pred použitím pretrepať! Dostupné v @dm_slovensko a na @vhcosmetics.sk #mojbioil #telovemlieko #superhydratacia *spolupraca

January 28, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com