@isahoes

Isa Hoes

Unknown
class="content__text"
 Maandag 16 januari is het BLUE MONDAY. Mind organiseert daarom de blue Monday run voor een psychisch gezonde samenleving, voor iedereen. 
Limitless organiseert in samenwerking met The Growth Express een dag vol met sportieve activiteiten, onder begeleiding van professionele trainers, waar je gratis aan mee kunt doen. Denk aan hardlopen, bootcamp, HIIT, een pull-up challenge en nog veel meer.
Van 12:00 - 20:00 heten ze je van harte welkom in het Vondelpark te Amsterdam om mee te doen of gezellig langs te komen voor een praatje.
Zij zorgen voor thee, koffie en warme chocolademelk en er zal iemand van MIND aanwezig zijn die informatie deelt over waarom deze dag zo belangrijk is.
Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat. Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij.
Zij vinden dit belangrijk en daarom doen zij mee om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen zij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij hun in deze actie voor MIND? Deel deze actie dan met iedereen die je kent en doneer!
Alvast veel dank voor je betrokkenheid.
Tot dan! ❤️ ( donatie link staat op de instagram van @becomelimitless.world )

class="content__text" Maandag 16 januari is het BLUE MONDAY. Mind organiseert daarom de blue Monday run voor een psychisch gezonde samenleving, voor iedereen. Limitless organiseert in samenwerking met The Growth Express een dag vol met sportieve activiteiten, onder begeleiding van professionele trainers, waar je gratis aan mee kunt doen. Denk aan hardlopen, bootcamp, HIIT, een pull-up challenge en nog veel meer. Van 12:00 - 20:00 heten ze je van harte welkom in het Vondelpark te Amsterdam om mee te doen of gezellig langs te komen voor een praatje. Zij zorgen voor thee, koffie en warme chocolademelk en er zal iemand van MIND aanwezig zijn die informatie deelt over waarom deze dag zo belangrijk is. Stichting MIND zet zich in om psychische problemen te voorkomen en mensen die hiermee te maken hebben te ondersteunen. Bij MIND vind je informatie, inspiratie en steun. MIND zorgt ervoor dat mentaal welzijn op de politieke agenda staat. Als je zelf steun nodig hebt of wilt praten, kun je anoniem bellen met MIND Korrelatie: 0900-1450. En via MIND kun je in contact komen met mensen met dezelfde ervaringen als jij. Zij vinden dit belangrijk en daarom doen zij mee om zoveel mogelijk donaties op te halen voor MIND. Zo willen zij helpen om psychische problemen te voorkomen en de mensen die er last van hebben te ondersteunen. Steun jij hun in deze actie voor MIND? Deel deze actie dan met iedereen die je kent en doneer! Alvast veel dank voor je betrokkenheid. Tot dan! ❤️ ( donatie link staat op de instagram van @becomelimitless.world )

January 21, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com