@indrasalcevica

Indra Salcevica

Unknown
class="content__text"
 Manā redzeslokā nonāca kādas Latvijas blogeres jaunizceptas "dzīves kouča" ieraksts, kurā blogere ir neizprātnē,par to kā cilvēks spēj nolaist savu ķermeni! Viņasprāt, slaids ķermenis ir vesels ķermenis un tikai tāds atspoguļo cilvēka attieksmi pret dzīvi un ir personības uzticamības koificienta garants. Ja cilvēks nespējot savākt savu ķermeni( lasīt nav slaids) , tad kādas attiecības ar sabiedrību vai cilvēkiem viņš vispār vēloties? Jeb drīzāk blogere raksta - uz kādām attiecībām viņš cer, jeb ir cienīgs. 🤯 

Lasu un eksplodēju atkal. 
Kā šajā info pārbagātības laikmetā var pastāvēt tāda tumsonība? 
Šajā konkrētajā gadījumā ārpus tā saucamā bodyshaming saskatu vēl vienu ļaunumu – ķermeņa objektivizēšanu. 
Ķermeņa ideālformu propagandēšanu kā vienīgo cilvēka vērtību. Ka tikai tad, ja cilvēks atbilst tādai vai šādai iedomātajai formai, viņš ir cilvēcīgu un normālu attiecību vērts un te nav uzsvars uz partnerattiecībām, bet vispār attiecībām sabiedrībā! 

Es baigi neieslīku diskusijās un patiesībā arī vispār neuzsāku nekādas diskusijas ar apgalvojuma sniedzēju.Es saprotu, ka līdz nobrieduša cilvēka attieksmei pret otru ir jāizaug. Man nekad nav prātā ienācis,ka draugus vai biznesa parnerus es vērtētu pēc viņa ķermeņa formas. 

Es vienmēr esmu iestājusies pret bodyshaming, pret rāmēšanu, aicinot visus būt tolerantiem. Un darīšu to arī turpmāk. 
Mani kārtējo reizi pārsteidz tā salīdzināšanās sērga! Es zinu, ka cilvēks neizvēlas apaļumus sava prieka pēc. Tie atnāk vienu vai otru saslimšanu rezultātā. Ticu, ka katrs iet savu dzīves ceļu un daudz ir atkarīgs no izvēlēm, bet ticu, ka šādi izteicieni un apgalvojumi nenobriedušos prātos var veicināt neveselīgu attieksmi pret savu ķermeni un arī ēdienu, kas var novest pie pamatīgām saslimšanām visos līmeņos.
Un ko Tu domā? Kas Tev ir svarīgs veidojot attiecības ar cilvēkiem ? Ķermeņa apjomi vai tomēr personība

 #blogger #latvianblogger #bloggerligesfyle #domas #bodypositive #bodyshaming #bodyacceptence #plussize #streetstyle

class="content__text" Manā redzeslokā nonāca kādas Latvijas blogeres jaunizceptas "dzīves kouča" ieraksts, kurā blogere ir neizprātnē,par to kā cilvēks spēj nolaist savu ķermeni! Viņasprāt, slaids ķermenis ir vesels ķermenis un tikai tāds atspoguļo cilvēka attieksmi pret dzīvi un ir personības uzticamības koificienta garants. Ja cilvēks nespējot savākt savu ķermeni( lasīt nav slaids) , tad kādas attiecības ar sabiedrību vai cilvēkiem viņš vispār vēloties? Jeb drīzāk blogere raksta - uz kādām attiecībām viņš cer, jeb ir cienīgs. 🤯 Lasu un eksplodēju atkal. Kā šajā info pārbagātības laikmetā var pastāvēt tāda tumsonība? Šajā konkrētajā gadījumā ārpus tā saucamā bodyshaming saskatu vēl vienu ļaunumu – ķermeņa objektivizēšanu. Ķermeņa ideālformu propagandēšanu kā vienīgo cilvēka vērtību. Ka tikai tad, ja cilvēks atbilst tādai vai šādai iedomātajai formai, viņš ir cilvēcīgu un normālu attiecību vērts un te nav uzsvars uz partnerattiecībām, bet vispār attiecībām sabiedrībā! Es baigi neieslīku diskusijās un patiesībā arī vispār neuzsāku nekādas diskusijas ar apgalvojuma sniedzēju.Es saprotu, ka līdz nobrieduša cilvēka attieksmei pret otru ir jāizaug. Man nekad nav prātā ienācis,ka draugus vai biznesa parnerus es vērtētu pēc viņa ķermeņa formas. Es vienmēr esmu iestājusies pret bodyshaming, pret rāmēšanu, aicinot visus būt tolerantiem. Un darīšu to arī turpmāk. Mani kārtējo reizi pārsteidz tā salīdzināšanās sērga! Es zinu, ka cilvēks neizvēlas apaļumus sava prieka pēc. Tie atnāk vienu vai otru saslimšanu rezultātā. Ticu, ka katrs iet savu dzīves ceļu un daudz ir atkarīgs no izvēlēm, bet ticu, ka šādi izteicieni un apgalvojumi nenobriedušos prātos var veicināt neveselīgu attieksmi pret savu ķermeni un arī ēdienu, kas var novest pie pamatīgām saslimšanām visos līmeņos. Un ko Tu domā? Kas Tev ir svarīgs veidojot attiecības ar cilvēkiem ? Ķermeņa apjomi vai tomēr personība #blogger #latvianblogger #bloggerligesfyle #domas #bodypositive #bodyshaming #bodyacceptence #plussize #streetstyle

October 13, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com