@hejhejvardag

Louise Winblad, illustratör

Sweden
Säsong 4 är IGÅNG!!!
Och alltså, energin i studion när @filindfors och @jessicalasses gästar! Oj oj oj! Fi har blivit ansiktet utåt för förklimakteriet och Jessica är den köttälskande vegetarianen.
Fi berättar om förklimakterie-beskedet som kom precis när hon skulle börja leva singellivets glada dagar igen! ”Blev jag tant nu?!”

Vi pratar MYCKET om PMS också.
Tex om när Fi grät en heeeeel flygresa Bali - Stockholm. Av en eventuellt inte helt rimlig anledning…
Och om Jessicas PMS som växer med åren så att säga. Har hon pga PMS dödat någon?! Eller var det ännu värre - ett felaktigt pizzadegsknåd? 

Långsam separation (2 år!), renovering UTAN separation (är det ens möjligt?!) och att fylla 40 och få den där FUCK IT-känslan. Nej men vi hinner med att prata om ALLT! 

Tack @malingramer för världens härligaste hälsning!💗
Tack @lakarmissionen att jag får fortsätta göra denna podd med er! Ni är bäst!

Avsnitt 44, podden heter Soffhäng med Hejhejvardag - LYSSNA!! #soffhängmedhejhejvardag

Säsong 4 är IGÅNG!!! Och alltså, energin i studion när @filindfors och @jessicalasses gästar! Oj oj oj! Fi har blivit ansiktet utåt för förklimakteriet och Jessica är den köttälskande vegetarianen. Fi berättar om förklimakterie-beskedet som kom precis när hon skulle börja leva singellivets glada dagar igen! ”Blev jag tant nu?!” Vi pratar MYCKET om PMS också. Tex om när Fi grät en heeeeel flygresa Bali - Stockholm. Av en eventuellt inte helt rimlig anledning… Och om Jessicas PMS som växer med åren så att säga. Har hon pga PMS dödat någon?! Eller var det ännu värre - ett felaktigt pizzadegsknåd? Långsam separation (2 år!), renovering UTAN separation (är det ens möjligt?!) och att fylla 40 och få den där FUCK IT-känslan. Nej men vi hinner med att prata om ALLT! Tack @malingramer för världens härligaste hälsning!💗 Tack @lakarmissionen att jag får fortsätta göra denna podd med er! Ni är bäst! Avsnitt 44, podden heter Soffhäng med Hejhejvardag - LYSSNA!! #soffhängmedhejhejvardag

February 08, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com