@goloskrainy_official

Голос країни

Unknown
class="content__text"
 Народний тренер «Голосу країни» та меценат Андрій Мацола забезпечить підготовку 100 операторів дронів серед військових ЗСУ та передасть їм 100 ударних квадрокоптерів. 

«Зброя майбутнього, яка працює вже сьогодні, — квадрокоптер, окуляри і пульт. В руках досвідченого оператора дрона вона не просто точно вражає ворога, але найголовніше — береже життя наших воїнів. 

Збити ворожий дрон-розвідник, знищити техніку чи позицію противника, штурмувати чи зачистити будівлю — все це без відкритого протистояння, з відстані в сотні метрів від об‘єкта, без ризику для життя наших захисників. Навчитися цьому реально — наші воїни вчаться літати спершу на симуляторах, а потім — на реальних квадрокоптерах», — розповідає @matsola.andriy .

Він зазначає, що за найближчі три місяці будуть підготовлені 100 операторів дронів серед військових ЗСУ. Вони будуть забезпечені сотнею ударних квадрокоптерів, зібраних в Україні нашими ж розробниками. 

Наші воїни повернуться у свої підрозділи на фронт з новою спеціальністю, щоб нищити окупантів і берегти наші та свої життя.

class="content__text" Народний тренер «Голосу країни» та меценат Андрій Мацола забезпечить підготовку 100 операторів дронів серед військових ЗСУ та передасть їм 100 ударних квадрокоптерів. «Зброя майбутнього, яка працює вже сьогодні, — квадрокоптер, окуляри і пульт. В руках досвідченого оператора дрона вона не просто точно вражає ворога, але найголовніше — береже життя наших воїнів. Збити ворожий дрон-розвідник, знищити техніку чи позицію противника, штурмувати чи зачистити будівлю — все це без відкритого протистояння, з відстані в сотні метрів від об‘єкта, без ризику для життя наших захисників. Навчитися цьому реально — наші воїни вчаться літати спершу на симуляторах, а потім — на реальних квадрокоптерах», — розповідає @matsola.andriy . Він зазначає, що за найближчі три місяці будуть підготовлені 100 операторів дронів серед військових ЗСУ. Вони будуть забезпечені сотнею ударних квадрокоптерів, зібраних в Україні нашими ж розробниками. Наші воїни повернуться у свої підрозділи на фронт з новою спеціальністю, щоб нищити окупантів і берегти наші та свої життя.

January 02, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com