@goloskrainy_official

Голос країни

Unknown
class="content__text"
 💫Теплі розмови та неймовірні музичні дуети: чекаємо на тебе 25 грудня о 21:00 на 1+1 Україна і ТЕТ, щоб разом провести час за переглядом великого різдвяного проєкту «Ти не один» 

Святкового вечора на телеглядачів очікує велика кількість сюрпризів і яскравих музичних колаборацій. По-справжньому магічним буде виступ тренерки «Голосу країни» DOROFEEVA і співачки Lely45 з композицією «Щедрик». 

📍Цей дует відбувся за підтримки спонсору проєкту Mastercard @mastercardukraine , щоб подарувати глядачам дух Різдва і натхнення на подальший шлях до Перемоги 

Саме ця щедрівка набула всесвітньої популярності і сьогодні відома кожному в будь-якому куточку Землі. Вона як символ унікального українського національного коду та незламності нашого народу.

class="content__text" 💫Теплі розмови та неймовірні музичні дуети: чекаємо на тебе 25 грудня о 21:00 на 1+1 Україна і ТЕТ, щоб разом провести час за переглядом великого різдвяного проєкту «Ти не один» Святкового вечора на телеглядачів очікує велика кількість сюрпризів і яскравих музичних колаборацій. По-справжньому магічним буде виступ тренерки «Голосу країни» DOROFEEVA і співачки Lely45 з композицією «Щедрик». 📍Цей дует відбувся за підтримки спонсору проєкту Mastercard @mastercardukraine , щоб подарувати глядачам дух Різдва і натхнення на подальший шлях до Перемоги Саме ця щедрівка набула всесвітньої популярності і сьогодні відома кожному в будь-якому куточку Землі. Вона як символ унікального українського національного коду та незламності нашого народу.

January 02, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com