@formaideale

Forma Ideale

Unknown
class="content__text"
 Moderni ambijenti doma su zahvalni za uređivanje, jer je ono što savremeni stil dizajna enterijera zaista voli, upravo jednostavnost. Atraktivnu dizajnersku notu u ambijentu dočarali smo modernim komadima nameštaja za sedenje, koje pre svega odlikuje jednostavna dizajnerska linija dvoseda i fotelje BOST 2. 

Uz njih, prostor je obogaćen setom stočića TEA, koji kombinacijom materijala, drvo dekora i metala, unose dovoljno dinamike u prostor. Poneki koloritni akcenat u vidu dekoracije ili jastučića osvežiće ambijent i uneti u njega vaš lični pečat. 

Da li vam se dopada naš predlog? 

 #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

class="content__text" Moderni ambijenti doma su zahvalni za uređivanje, jer je ono što savremeni stil dizajna enterijera zaista voli, upravo jednostavnost. Atraktivnu dizajnersku notu u ambijentu dočarali smo modernim komadima nameštaja za sedenje, koje pre svega odlikuje jednostavna dizajnerska linija dvoseda i fotelje BOST 2. Uz njih, prostor je obogaćen setom stočića TEA, koji kombinacijom materijala, drvo dekora i metala, unose dovoljno dinamike u prostor. Poneki koloritni akcenat u vidu dekoracije ili jastučića osvežiće ambijent i uneti u njega vaš lični pečat. Da li vam se dopada naš predlog? #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

February 11, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com