@formaideale

Forma Ideale

Unknown
class="content__text"
 Među najpopularnijim kuhinjskim stilovima i dalje su tradicionalne kuhinje. Njihova jednostavna, ali elegantna, nota stvara predivan prostor koji će uvek biti deo stilskih trendova. Kontrastne zidne obloge, sa dinamičnim paternima, sjajan su izbor za kombinovanje sa kuhinjama neutralnih tonova. 

U ovakav stil uklapa se kuhinjska kolekcija LIDIA koja unosi u ambijent izgled retro stila, ali svojom funkcionalnošću doprinosi i svim modernim zahtevima savremenog života. Dostupna je u kombinaciji belih korpusa sa frontovima bele mat folije i sive mat folije, a modernoj noti elemenata može doprineti pravi izbor ručica. 

Da li biste voleli ovakvu kuhinju u svom životnom prostoru, ili biste se opredelili za savremenija stilska rešenja? 

 #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

class="content__text" Među najpopularnijim kuhinjskim stilovima i dalje su tradicionalne kuhinje. Njihova jednostavna, ali elegantna, nota stvara predivan prostor koji će uvek biti deo stilskih trendova. Kontrastne zidne obloge, sa dinamičnim paternima, sjajan su izbor za kombinovanje sa kuhinjama neutralnih tonova. U ovakav stil uklapa se kuhinjska kolekcija LIDIA koja unosi u ambijent izgled retro stila, ali svojom funkcionalnošću doprinosi i svim modernim zahtevima savremenog života. Dostupna je u kombinaciji belih korpusa sa frontovima bele mat folije i sive mat folije, a modernoj noti elemenata može doprineti pravi izbor ručica. Da li biste voleli ovakvu kuhinju u svom životnom prostoru, ili biste se opredelili za savremenija stilska rešenja? #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

February 11, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com