@formaideale

Forma Ideale

Unknown
class="content__text"
 Najdragoceniji su oni trenuci kada se na kraju dana, a posebno na kraju radne nedelje okupite sa porodicom ili prijateljima u svom dnevnom boravku i posvetite se zabavnim aktivnostima, razgovorima ili smehu. Kako bi uživanje bilo potpuno, važan je komfor, a on je dostupan svakom domu, bez obzira na prostranost. 

Ugaona garnitura ERBA sjajno se uklopila u manji ambijent dnevnog boravka, a postavljena uz florani plavi tapet odlično je istaknuta, kao moderan komad nameštaja. Jednom ovakvom ambijentu neophodan je i klub sto, poput klub stola UNION 90x50, koji svojim dekorom takođe unosi potreban kontrast, a tu su i uvek aktuelni pleteni taburei, tako da ne morate da brinete o tome ako se tokom večeri društvo poveća.
 Moderno, prijatno i ušuškano rešenje za modene domove. 

Da li vam se dopada?

 #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

class="content__text" Najdragoceniji su oni trenuci kada se na kraju dana, a posebno na kraju radne nedelje okupite sa porodicom ili prijateljima u svom dnevnom boravku i posvetite se zabavnim aktivnostima, razgovorima ili smehu. Kako bi uživanje bilo potpuno, važan je komfor, a on je dostupan svakom domu, bez obzira na prostranost. Ugaona garnitura ERBA sjajno se uklopila u manji ambijent dnevnog boravka, a postavljena uz florani plavi tapet odlično je istaknuta, kao moderan komad nameštaja. Jednom ovakvom ambijentu neophodan je i klub sto, poput klub stola UNION 90x50, koji svojim dekorom takođe unosi potreban kontrast, a tu su i uvek aktuelni pleteni taburei, tako da ne morate da brinete o tome ako se tokom večeri društvo poveća. Moderno, prijatno i ušuškano rešenje za modene domove. Da li vam se dopada? #formaideale #namestaj #furniture #opremanjedoma #uredjenjeenterijera #dnevnasoba #dizajnenterijera

February 11, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com