@fmfmoldova

FMF

Unknown
class="content__text"
  Proiectul FMF “Fotbal în Școli” continuă maratonul de donație a echipamentului sportiv instituțiilor de învățământ din Republica Moldova care au întrunit toate condițiile și au aplicat la proiect. Echipa FMF reprezentată de managerul proiectului, Valentin Chicu a vizitat clasa specializată de fotbal din Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din orașul Chișinău.

Pe lângă echipamentul sportiv destinat clasei de fotbal, cei 27 de elevi au avut parte și de surprize din partea partenerului FMF - @moldtelecom.md , în semn de încurajare de a practica fotbalul în continuare și de a dezvolta abilitățile sportive. 

Detalii: 👉www.fmf.md

class="content__text" Proiectul FMF “Fotbal în Școli” continuă maratonul de donație a echipamentului sportiv instituțiilor de învățământ din Republica Moldova care au întrunit toate condițiile și au aplicat la proiect. Echipa FMF reprezentată de managerul proiectului, Valentin Chicu a vizitat clasa specializată de fotbal din Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" din orașul Chișinău. Pe lângă echipamentul sportiv destinat clasei de fotbal, cei 27 de elevi au avut parte și de surprize din partea partenerului FMF - @moldtelecom.md , în semn de încurajare de a practica fotbalul în continuare și de a dezvolta abilitățile sportive. Detalii: 👉www.fmf.md

February 16, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com