@elleturkiye

ELLE Türkiye

Unknown
class="content__text"
 #MarcJacobs, New York Park Avenue'daki samimi bir gösteri ile #VivienneWestwood’a bir saygı niteliğindeki İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu sundu. 

Gösterişsiz, sahne dekoru olmayan loş bir alanda gerçekleşen defilede tüm gözler podyumdaydı. Ünlü Amerikalı müzisyen Jennifer Koh, tek bir spot ışığı altında bir Philip Glass keman solosu sunarken, gecenin müziği de benzer şekilde abartısızdı. Ön sıralarda ise #EmilyRatajkowski, #NickyHilton ve #AshleyGraham kenarda yer aldı. 

Fotoğraflar: Getty Images 
@marcjacobs

class="content__text" #MarcJacobs, New York Park Avenue'daki samimi bir gösteri ile #VivienneWestwood’a bir saygı niteliğindeki İlkbahar/Yaz 2023 koleksiyonunu sundu. Gösterişsiz, sahne dekoru olmayan loş bir alanda gerçekleşen defilede tüm gözler podyumdaydı. Ünlü Amerikalı müzisyen Jennifer Koh, tek bir spot ışığı altında bir Philip Glass keman solosu sunarken, gecenin müziği de benzer şekilde abartısızdı. Ön sıralarda ise #EmilyRatajkowski, #NickyHilton ve #AshleyGraham kenarda yer aldı. Fotoğraflar: Getty Images @marcjacobs

February 04, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com