@drogaslatvija

Drogas Latvija

Unknown
class="content__text"
 #KONKURSS Kopā ar @dace.busa vēlamies no visas sirds kādam no jums (un laimīgajā komentārā atzīmētajam draugam) dāvināt Daces mīļākos produktus no Drogas 300 EUR vērtībā! 🥰😍

Lai piedalītos:
♥️ Seko @drogaslatvija un @dace.busa Instagram profiliem
♥️ Komentārā atzīmē kādu, kuru uzvaras gadījumā iepriecināsi ar otru šādu kasti
♥️ Palielini savas izredzes laimēt un dalies ar ziņu savā Instagram story

Laimīgo uzvarētāju paziņosim šīs ziņas komentāru sadaļā 23. februārī.

*Piedaloties konkursā, dalībnieks piekrīt, ka viņa Instagram lietotājvārds uzvaras gadījumā tiks publicēts šīs ziņas komentārā. Uzvarētāji tiks izlozēti pēc nejaušības principa.

class="content__text" #KONKURSS Kopā ar @dace.busa vēlamies no visas sirds kādam no jums (un laimīgajā komentārā atzīmētajam draugam) dāvināt Daces mīļākos produktus no Drogas 300 EUR vērtībā! 🥰😍 Lai piedalītos: ♥️ Seko @drogaslatvija un @dace.busa Instagram profiliem ♥️ Komentārā atzīmē kādu, kuru uzvaras gadījumā iepriecināsi ar otru šādu kasti ♥️ Palielini savas izredzes laimēt un dalies ar ziņu savā Instagram story Laimīgo uzvarētāju paziņosim šīs ziņas komentāru sadaļā 23. februārī. *Piedaloties konkursā, dalībnieks piekrīt, ka viņa Instagram lietotājvārds uzvaras gadījumā tiks publicēts šīs ziņas komentārā. Uzvarētāji tiks izlozēti pēc nejaušības principa.

February 16, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com