@drogaslatvija

Drogas Latvija

Unknown
class="content__text"
 #KONKURSS Gillette Venus skuvekļi kombinācijā ar Gillette Satin Care skūšanās želeju nodrošinās lielisku skuvekļa slīdējumu un ērtu skūšanos, palīdzēs izsargāties no iegriezumiem, apsārtuma, savelkošām sajūtām un nomierinās ādu, gādājot par nevainojamu, gludu skuvumu. ✨💚 

Lai laimētu šo produktu komplektu:
👉 seko @drogaslatvija Instagram profilam
👉 komentārā atzīmē draudzeni, kurai arī jāpiedalās konkursā

Tas arī viss! 💫 Trīs laimīgās konkursa uzvarētājas paziņosim jau 20. februārī šī ieraksta komentāru sadaļā. 💬 

*Piedaloties konkursā, dalībnieks piekrīt, ka viņa Instagram lietotājvārds uzvaras gadījumā tiks publicēts šīs ziņas komentārā. Uzvarētāji tiks izlozēti pēc nejaušības principa.

class="content__text" #KONKURSS Gillette Venus skuvekļi kombinācijā ar Gillette Satin Care skūšanās želeju nodrošinās lielisku skuvekļa slīdējumu un ērtu skūšanos, palīdzēs izsargāties no iegriezumiem, apsārtuma, savelkošām sajūtām un nomierinās ādu, gādājot par nevainojamu, gludu skuvumu. ✨💚 Lai laimētu šo produktu komplektu: 👉 seko @drogaslatvija Instagram profilam 👉 komentārā atzīmē draudzeni, kurai arī jāpiedalās konkursā Tas arī viss! 💫 Trīs laimīgās konkursa uzvarētājas paziņosim jau 20. februārī šī ieraksta komentāru sadaļā. 💬 *Piedaloties konkursā, dalībnieks piekrīt, ka viņa Instagram lietotājvārds uzvaras gadījumā tiks publicēts šīs ziņas komentārā. Uzvarētāji tiks izlozēti pēc nejaušības principa.

February 13, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com