@dogancucelogluofficial

Doğan Cüceloğlu

Turkey
Çocuk sevildiğini nasıl anlar? Çocuğun baktığı iki somut şey vardır: Bir, annem babam beni özlüyor mu? İki, annem babam benimle zaman geçirmek istiyor mu?
Akşam işten eve dönüldüğünde genellikle çocuklar anneleriyle ve babalarıyla konuşmak, oynamak, yani ilgi görmek isterler. Çocuğun ilgi beklediği o anda, genellikle anne ve baba iş gününün sonunda en yorgun anlarını yaşamaktadır. Ayrıca bu yorgunluğa, yemek hazırlama telaşı da eklenmiştir. Anababanın, çocukla karşılaşıldığı o anla ilgili, bilincini duyarlı hale getirmesi, çocuğun sağlıklı gelişimi bakımından önem taşır.
(İletişim Donanımları / Sayfa: 126) #iletişimdonanımları #anlamlıvecoşkulubiryaşamiçin #DChepbizimle

Çocuk sevildiğini nasıl anlar? Çocuğun baktığı iki somut şey vardır: Bir, annem babam beni özlüyor mu? İki, annem babam benimle zaman geçirmek istiyor mu? Akşam işten eve dönüldüğünde genellikle çocuklar anneleriyle ve babalarıyla konuşmak, oynamak, yani ilgi görmek isterler. Çocuğun ilgi beklediği o anda, genellikle anne ve baba iş gününün sonunda en yorgun anlarını yaşamaktadır. Ayrıca bu yorgunluğa, yemek hazırlama telaşı da eklenmiştir. Anababanın, çocukla karşılaşıldığı o anla ilgili, bilincini duyarlı hale getirmesi, çocuğun sağlıklı gelişimi bakımından önem taşır. (İletişim Donanımları / Sayfa: 126) #iletişimdonanımları #anlamlıvecoşkulubiryaşamiçin #DChepbizimle

September 30, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com