@dimitraalexandraki1

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Unknown
class="content__text"
 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ🚙🚗🤯

Για να μπεις στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
Τα βήματα είναι απλά👇🏻
Like στην φωτογραφία❤️
Follow @katsi_22 
Follow @dimitraalexandraki1 

1ος) SMART🚙 
2ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ  @saga.bridal 500€ 
3ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€
4ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€
5ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 30 ημέρες και ξεκινα την Τρίτη 14/2 και λήγει 14/3 η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής Arbitery.com και θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση! 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητου ηλικίας. Εάν ο νικητής του Smart είναι ανήλικος,τότε το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται σε ένα ενήλικο μέλος της οικογένειας σου! 

ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ🫶🏻

⚠️ Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται,υποστηρίζεται η διεξάγεται από το ινσταγκραμ, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. 

⚠️Με την συμμετοχή σας στο giveaway δηλώνετε ότι το ινσταγκραμ απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια

Καλή τύχη ❤️❤️

class="content__text" ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ🚙🚗🤯 Για να μπεις στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ: Τα βήματα είναι απλά👇🏻 Like στην φωτογραφία❤️ Follow @katsi_22 Follow @dimitraalexandraki1 1ος) SMART🚙 2ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ  @saga.bridal 500€ 3ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€ 4ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€ 5ος) ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ vinyl 50€ Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 30 ημέρες και ξεκινα την Τρίτη 14/2 και λήγει 14/3 η επιλογή του νικητή θα γίνει με τυχαίο τρόπο με την βοήθεια πιστοποιημένης εφαρμογής Arbitery.com και θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση! Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξάρτητου ηλικίας. Εάν ο νικητής του Smart είναι ανήλικος,τότε το αυτοκίνητο μεταβιβάζεται σε ένα ενήλικο μέλος της οικογένειας σου! ΔΕΣ ΤΑ ΣΤΟΡΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ🫶🏻 ⚠️ Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται,υποστηρίζεται η διεξάγεται από το ινσταγκραμ, ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. ⚠️Με την συμμετοχή σας στο giveaway δηλώνετε ότι το ινσταγκραμ απαλλάσσετε από κάθε ευθύνη για την συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια Καλή τύχη ❤️❤️

February 19, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com