@dimitraalexandraki1

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Unknown
class="content__text"
 Καλό & Ευλογημένο Μήνα ! 

Ο Μήνας του Έρωτα (όπως έχει καθιερωθεί) Εγώ θα έλεγα είναι η μέρα να θυμηθούμε αυτά που ξεχνάμε στην καθημερινότητα , μία ευκαιρία να κοιτάξουμε τον άνθρωπο μας και να θυμηθούμε τα συναισθήματα μας προς εκείνον/η , και τι πιο όμορφο από ένα κουτί με λουλούδια ? 
@therosecompany.eu Τα πιο όμορφα λουλούδια τα έχει η φιλενάδα μου @pauline_niarchou που μόλις έγινε Μανούλα 🥰 Από αυτή να πάρετε τα λουλουδάκια σας και γενικά να προσφέρετε λουλούδια , είναι ωραία κίνηση 💐

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε ως ο λειτουργικός εορτασμός ενός ή περισσότερων Χριστιανών μαρτύρων που ονομάζονταν Βαλεντίνοι. Πολλές ιστορίες μαρτυρίων δημιουργήθηκαν για διάφορους Βαλεντίνους οι οποίες έλαβαν χώρα 14 Φεβρουαρίου και προστέθηκαν αργότερα στους βίους των Αγίων. Μια δημοφιλής αγιογραφική αναφορά του Αγίου Βαλεντίνου της Ρώμης αναφέρει ότι φυλακίστηκε επειδή πάντρευε στρατιώτες οι οποίοι απαγορεύονταν να παντρευτούν Χριστιανές, καθώς ο χριστιανισμός ήταν υπό διωγμό στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με το θρύλο, κατά τη φυλάκισή του, θεράπευσε την κόρη του φύλακά του, Αστέριου. Ένα καλλωπιστικό στοιχείο της ιστορίας αναφέρει ότι πριν την εκτέλεσή του της έγραψε ένα γράμμα υπογράφοντας «ο Βαλεντίνος σου».

class="content__text" Καλό & Ευλογημένο Μήνα ! Ο Μήνας του Έρωτα (όπως έχει καθιερωθεί) Εγώ θα έλεγα είναι η μέρα να θυμηθούμε αυτά που ξεχνάμε στην καθημερινότητα , μία ευκαιρία να κοιτάξουμε τον άνθρωπο μας και να θυμηθούμε τα συναισθήματα μας προς εκείνον/η , και τι πιο όμορφο από ένα κουτί με λουλούδια ? @therosecompany.eu Τα πιο όμορφα λουλούδια τα έχει η φιλενάδα μου @pauline_niarchou που μόλις έγινε Μανούλα 🥰 Από αυτή να πάρετε τα λουλουδάκια σας και γενικά να προσφέρετε λουλούδια , είναι ωραία κίνηση 💐 Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε ως ο λειτουργικός εορτασμός ενός ή περισσότερων Χριστιανών μαρτύρων που ονομάζονταν Βαλεντίνοι. Πολλές ιστορίες μαρτυρίων δημιουργήθηκαν για διάφορους Βαλεντίνους οι οποίες έλαβαν χώρα 14 Φεβρουαρίου και προστέθηκαν αργότερα στους βίους των Αγίων. Μια δημοφιλής αγιογραφική αναφορά του Αγίου Βαλεντίνου της Ρώμης αναφέρει ότι φυλακίστηκε επειδή πάντρευε στρατιώτες οι οποίοι απαγορεύονταν να παντρευτούν Χριστιανές, καθώς ο χριστιανισμός ήταν υπό διωγμό στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. Σύμφωνα με το θρύλο, κατά τη φυλάκισή του, θεράπευσε την κόρη του φύλακά του, Αστέριου. Ένα καλλωπιστικό στοιχείο της ιστορίας αναφέρει ότι πριν την εκτέλεσή του της έγραψε ένα γράμμα υπογράφοντας «ο Βαλεντίνος σου».

February 05, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com