@dimitraalexandraki1

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Unknown
class="content__text"
 Αντίο 2022 , μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Μου έδωσες λύπες, μα δε σου κρατάω κακία γιατί μου έδωσες περισσότερες υπέροχες στιγμές , μοναδικά συναισθήματα ,πρωτόγνωρα , με έφερες πιο κοντά στο Χριστό, με έμαθες πολλά ! Ότι κι αν συνέβη έγινε για κάποιο λόγο , που όταν επικεντρωθείς σε αυτόν τον λόγο θα δεις ότι είναι μόνο για καλό ! Όπως και είδα .. 
Σε ευχαριστώ λοιπόν για όλη τη δύναμη και τα μαθήματα που μου έδωσες για να πορευτώ μία Νέα Χρονιά ! Ευγνωμοσύνη αισθάνομαι για όλα όσα έχω , πρώτα πρώτα για την υγεία μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα ! 
Εύχομαι από την ψυχή μου σε όλους εσάς φίλοι μου , να έχουμε Καλή Χρονιά , γεμάτη υγεία , αγάπη , κατανόηση , σεβασμό και ΕΚΤΙΜΗΣΗ ! 
Να χαμογελάτε , να λέτε ευχαριστώ κάθε μέρα που σας ξημερώνει και να είστε ευγνώμων για ότι έχετε ! Την αγάπη μου Σε Όλους Σας ! 
Καλό & Ευλογημένο το 2023 🤍🙏🏽

class="content__text" Αντίο 2022 , μου πήρες ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε. Μου έδωσες λύπες, μα δε σου κρατάω κακία γιατί μου έδωσες περισσότερες υπέροχες στιγμές , μοναδικά συναισθήματα ,πρωτόγνωρα , με έφερες πιο κοντά στο Χριστό, με έμαθες πολλά ! Ότι κι αν συνέβη έγινε για κάποιο λόγο , που όταν επικεντρωθείς σε αυτόν τον λόγο θα δεις ότι είναι μόνο για καλό ! Όπως και είδα .. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όλη τη δύναμη και τα μαθήματα που μου έδωσες για να πορευτώ μία Νέα Χρονιά ! Ευγνωμοσύνη αισθάνομαι για όλα όσα έχω , πρώτα πρώτα για την υγεία μου αλλά και όλα τα υπόλοιπα ! Εύχομαι από την ψυχή μου σε όλους εσάς φίλοι μου , να έχουμε Καλή Χρονιά , γεμάτη υγεία , αγάπη , κατανόηση , σεβασμό και ΕΚΤΙΜΗΣΗ ! Να χαμογελάτε , να λέτε ευχαριστώ κάθε μέρα που σας ξημερώνει και να είστε ευγνώμων για ότι έχετε ! Την αγάπη μου Σε Όλους Σας ! Καλό & Ευλογημένο το 2023 🤍🙏🏽

January 05, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com