@dentalplazacentar

Dental Plaza

Unknown
class="content__text"
 Cirkonijumske krunice i mostovi imaju veliku čvrstoću i trajnost, štite zube koji se nalaze ispod njih i mogu da traju dugo. Trajnost mosta zavisi kako od načina i kvaliteta izrade, tako i od kvaliteta zuba nosača. Pre izrade mosta, zubi se detaljno leče i čiste od karijesa, pa je mala šansa da neki zub ispod mosta zaboli.

✅Ovakve protetske nadoknade se održavaju kao prirodni zubi. Ukoliko se dobro održavaju, ovakve krunice za zube mogu trajati 10 i više godina.

 #stomatoloskaordinacija #dentalplaza #stomatologbeograd #klinikadentalplaza #dentalplazacentar #cirkonijumskekrunice

class="content__text" Cirkonijumske krunice i mostovi imaju veliku čvrstoću i trajnost, štite zube koji se nalaze ispod njih i mogu da traju dugo. Trajnost mosta zavisi kako od načina i kvaliteta izrade, tako i od kvaliteta zuba nosača. Pre izrade mosta, zubi se detaljno leče i čiste od karijesa, pa je mala šansa da neki zub ispod mosta zaboli. ✅Ovakve protetske nadoknade se održavaju kao prirodni zubi. Ukoliko se dobro održavaju, ovakve krunice za zube mogu trajati 10 i više godina. #stomatoloskaordinacija #dentalplaza #stomatologbeograd #klinikadentalplaza #dentalplazacentar #cirkonijumskekrunice

August 05, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com