@deimantekazenaite

Deimante Kazenaite

Unknown
class="content__text"
 Prisikalbėjau apie pavasarį..🤭 panašu, kad jo dar reikės palaukti 😄

Kalbant ir apie rūbus..geriausiai pajaučiu, kas man patinka ir išsirenku, kas man labiausiai tinka, kai nuraminu išorinį bruzdesį ir kitu vizijas apie mane :) 

Šitas tinka ir gyvenime! Sustoti, nurimti, išgirsti - ko aš noriu! 🫶🏻

@boozt.com multibrandinė parduotuvė yra mano meilė. Čia aš randu daiktų ir dizainerių, kurie man labai patinka. Nuo papuošalų iki drabužių ir interjero detalių. Visada atrandu kažką naujo, ko nemačiau kitur arba jau man puikiai pažistamų dizainerių naujas kolekcijas. O Jums visada galiu pasiulyt nuolaidos KODĄ, kuris padės apsipirkt su malonumu :) Drabužių HAUL & kodas jau RYTOJ!! 

Reklama #commingsoon #bootzcom #haultomorrow

class="content__text" Prisikalbėjau apie pavasarį..🤭 panašu, kad jo dar reikės palaukti 😄 Kalbant ir apie rūbus..geriausiai pajaučiu, kas man patinka ir išsirenku, kas man labiausiai tinka, kai nuraminu išorinį bruzdesį ir kitu vizijas apie mane :) Šitas tinka ir gyvenime! Sustoti, nurimti, išgirsti - ko aš noriu! 🫶🏻 @boozt.com multibrandinė parduotuvė yra mano meilė. Čia aš randu daiktų ir dizainerių, kurie man labai patinka. Nuo papuošalų iki drabužių ir interjero detalių. Visada atrandu kažką naujo, ko nemačiau kitur arba jau man puikiai pažistamų dizainerių naujas kolekcijas. O Jums visada galiu pasiulyt nuolaidos KODĄ, kuris padės apsipirkt su malonumu :) Drabužių HAUL & kodas jau RYTOJ!! Reklama #commingsoon #bootzcom #haultomorrow

February 27, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com